2777
2789
عنوان

مرکز درمان ناباروری امین

| مشاهده متن کامل بحث + 14198 بازدید | 40 پست
مرکز امین شعبه کوچکی از افغانستانه ،از پرستار و خدمات اکثرا افغانین. جنین شناساشم افتضاح.آمار مثبتش ...

واقعا هم همینطوره اصلا جای مناسبی نیست هزینه هاشم به نسبت جاهای دیگه بیشتره

به قول خودشون تیمی کار میکنن هر بار یکی ویزیت میکنه و نظرات مختلف میدن و بیشتر آدم سردرگم و گمراه میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا تو اون خراب شده نرید،من برا تعیین جنسیت رفتم بعد سه ماه بارداری نتیجه برعکس شد،دکتر زهرا رئوفی خیلی راحت گفت پیش اومده،خدا ازشون نگذره،اون همه پول رو از ما گرفتن آخر سر هیچچچچچی

نه من تاحالا چیزی قیمت نگرفتم.متاسفانه چندمورد از این اهداییهاش رو از نزدیک دیدم ب لحاظ رفتاری و ... ...

متاسفانه شده یه بازار پرسود، و اون مرکز فقط دنبال سودشه نه رضایت مشتری. 

من اگر با تخمک خودم نشم بیخیال میشم. 

متاسفانه شده یه بازار پرسود، و اون مرکز فقط دنبال سودشه نه رضایت مشتری.  من اگر با تخمک خودم ن ...

منم ذخیرم پایینه.اگر خودم باردار نشم بیخیال میشم.نمیتونم بپذیرم ک تخمک شخصی رو بگیرم ک ب لحاظ چهره و رفتارو اخلاق و سلامت روان بررسی نشده.

دوستان عزیزی که نیاز به رحم اجاره ای و تخمک اهدایی در بهترین مرکز و مطب و پزشک با درصد موفقیت بالا هستن میتونن با من تماس بگیرن

و همچنین دوستان عزیز اهداکننده تخمک و رحم اجاره 

09337301221

تهران و شهرستان ها