2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مرد خوبیه چون....

| مشاهده متن کامل بحث + 2564 بازدید | 117 پست
الهی عزیزم خوشبخت باشین کنار هم😍😍😍

قربونت عزیزم

ان شاءالله همه ی خانوما از شوهرا و زندگیشون راضی باشن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز سالگرد ازدواجمونه دستش خیلی تنگه نتونست حتی کیک بگیره و خیلی ناراحته هرچی بهش میگم مهم نیس همش ...

یه پودر کیک بگیر 

سریع خودت درست کن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

مهربونه

با منطقه

آرومه

تا امروز یدونه حرف ناجور ازش نشنیدم( یموقع هایی میگم اصلا فش بلده

) در این حده ها

تحصیلات عالی و پول هم داره

همه فکر و ذکرش من و بچه هاست 

جز سر کارش بقیه وقتش تمامش در اختیار ماست بدون اینکه خودش چیزی بخواد همش فکر تفریح و گردش و خرید و مسافرت ماست

آشپزی میکنه برام بیشتر مواقع بچه داری میکنه 

خلاصه هر چی بگم کم گفتم طومار میشه اصلا 

البته خودمم خیلی آرومم و بی حاشیم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بگم چشم میخوره😂

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
امروز سالگرد ازدواجمونه دستش خیلی تنگه نتونست حتی کیک بگیره و خیلی ناراحته هرچی بهش میگم مهم نیس همش ...

شوهر منم الان دستش خیلی تنگ شده امروز ناراحت بود می گفت میام خونه می بینم تو غذا درست کردی خونه تمیزه دخترمون شاده خجالت می کشم که تو به مسیولیت هات کامل میرسی و من نمیتونم می گفت تو هم تو خونه کاری نکن تا من کمتر خجالت بکشم خیلی مهربونه 😍😍😍

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55