2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی موهامو نرم نمیکنه فقط یه مدت روغن آرگان میزدم یکم بهتر میشد  ،تازه اینقدر بد شده بود رفتم ...

من تازه موهامو دکلره کردم موهام خشک خشک شد آخر شب موهاتو کامل روغن زیتون بزن یه مشما سرت کن تا صبح بخواب صبح برو حموم موهات مثله ابریشم نرم میشه

من تازه موهامو دکلره کردم موهام خشک خشک شد آخر شب موهاتو کامل روغن زیتون بزن یه مشما سرت کن تا صبح ب ...

حموم خب شامپو میزنی بعدش دوباره خشک نمیشه ؟ببهش اینقدر سوال میپرسم 

پریچهر جون اون روغن مویی که گفتی همون لحظه موهارو خوب می‌کنه یا نه کم کم همیشگی میشه 

عزیزم تو یه هفته بزن عاشقش میشی تو همون روزای اول تاثیشو میبینی.

من موهامو خونه با دکلره تا پایه 12 روشن کردم موهام تا حدودی نه زیاد اسیب دید با همون سایوس کلی خوب شد.هم خرد شدن ناشی از دکلره رو ترمیم میکنه هم خشکی.برو سایوس بگیر بزن صورتی هست دعام کن

روغن زیتون یکی دیدم میزد به سرش درسته میگن خوبه ها ولی خیلی ببخشید آدم سرش بوی گندی میگیره.و چندش میشه یجورایی دیدم که میگم.و پیش شوهر هم زشته.

دو فاز هم خوب نیس زیاد.همون روغن موی آرگان سایوس رو بگیر .من میزدم بوش و حالت ابریشمی میداد به مو که شوهرم میگفت دیوونه چیکار کردی با موهات.

عزیزم تو یه هفته بزن عاشقش میشی تو همون روزای اول تاثیشو میبینی. من موهامو خونه با دکلره تا پایه 12 ...

فقط خداکنه شهری که زندگی میکنم داشته باشه من میبد یزدم

آها روغن مویی ارگان سایوس🙄ببخشید بخدا همش سوال 

بعله عزیزم .شامپو کراتینه سایوس مشکی هم همزمان زدم اصلا محشر بود لامصب ولی از جلفای تبریز خریده بودم شامپوش رو 10 تومن بزرگ هم بود.اصلا عالی 

در ضمن نرم کننده مو رو تو حموم اصلا لطیفه صورتی یا طلایی استفاده نکن.بشدت ریزش میاره.

اوه اوه من طلایی لطیفه مخصوص موی رنگ شده میزنم خلاصه عزیزم موهام داغونه خوب بشه میام بهت میگم ودعات میکنم