2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 37 پست
خب چرابه اسم مجرده بزنید؟مادرت خرج کردشوبرداره  خدایی فدای مادرخودم چقدعدالت بخرج دادازاخرم خو ...

منم همینو گفتم گوش نمیده اون انگاری دوس داره از من بکنه حالا میدونه من چقدر دستم تنگه اما هوای پسرشو و دختر مجردشو داره

خو بقيه خواهرات چي ميگن خودتو گوشت تلخ نكن ب نظرم  با بقيه مشورت كن نظرتونو همه باهم بگين حا ...

اونا وضعشون خوبه جایی میخوابن که اب زیرشون نمیره داداشمم اگه چیزی نگه یه خونه ۴۰۰میلیونی به اسمشه اما من از پدر هیچی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول آخرش که باید بفروشن الان نه ده سال دیگه..البته اینوراست میگنا حیف پول نیس ک شوهرامون بگیرن ازمون ...

این چه حرفیه میزنید شوهرابخورن وا؟چطورخانواده حیفش نمیادگل دسته دخترشومیده به یارو بعدپای پول میرسه حیف حالادامادبیاره دخترادم نمیخوره یاکناردامادعروس لذت نمیبره چقد سوظن دارین به شوهرا

فک نکنم اصلابخان بدن موندم چرامیگه به مجرده بدین روحساب جهیزیه وسیسیمونی حساب کردن برادرم داری یا ...

یه برادر دارم چهار تا خواهر دوتا اخری با هم دست به یکی کردن خواهر بزرگم هنوز نمیفهمه برادرم یه خونه ۴۰۰میلیونی به اسمشه به مجرده هم جهیزیه گرفتن البته بیشتر از من به من سیسمونی هم نداد خودم رفتم خریدم

بگوندارم وتمام چرانقدوبدی نسیه بگیری؟ اصلاحرف زوری زده مادرت رابطتون چجوری باهم؟ چقدنفوذرومادرت د ...

مادرم اون دوتا خواهرمو خیلی میخواد یعنی اگه اونا بگن اب نخور نمیخوره بگم ندارم میگه بعدن از سهمت کم میشه اخه باورت میشه کاا پنج قصبه دارن این جور میکنن زمین نصفشو مامانم به عنوان مهریش بود برداشت برا داداشم خونه خرید به اون خواهرامم بیشتر از من داده

یه برادر دارم چهار تا خواهر دوتا اخری با هم دست به یکی کردن خواهر بزرگم هنوز نمیفهمه برادرم یه خونه ...

راجبش قشنگ همگی صحبت کنید اصلادرست نیس. خواهرای من پای ارث رسیدنزاشتن من دوتافرشموبشورم خونه مادرم که تمام کارای مادرم به گردن من بود

راجبش قشنگ همگی صحبت کنید اصلادرست نیس. خواهرای من پای ارث رسیدنزاشتن من دوتافرشموبشورم خونه مادرم ک ...

خب من هر چی بگم اون دو تا خواهر خیلی روی مادرم نفوذ دارن مامانم رو حرفه اوناست

این چه حرفیه میزنید شوهرابخورن وا؟چطورخانواده حیفش نمیادگل دسته دخترشومیده به یارو بعدپای پول میرسه ...

عزیزم ارث مال دختره ولی داماد جوری رفتار میکنهو برنامه ریزی کرده رو ارث که واقعا آدم میمونه  منم آخرش گفتم ارث گرفتی باش یچیزی ب اسم خودت بگیر  ..حالا شماحرص نخور  

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها
عزیزم ارث مال دختره ولی داماد جوری رفتار میکنهو برنامه ریزی کرده رو ارث که واقعا آدم میمونه  من ...

حرص نخوردم شوهرشمااینجوری رفتارکرده که فک میکنیدهمه چرته به دست منتظرمال بقیه هستن حالابنام خودشم کاری بکنه هرچی بخره بازم شوهرش سهیم هست طلابخرابروی شوهرشه زمین بخره یه چهارم به شوهرش میرسه پس همه دارایش بازم میرسه به شوهر نخادبرسه کلاببخشه نگیره

نمیدونم چه جوری فکر کنم اونم چیزی بهش میماسه که موافقه

حتماوگرنه هیچ گربه ای محض رضای خداموش نمیگیره اونم وعده سرخرمن دادنش مهم اینه به نام کی بخوره 

واقعامعلوم نیس چراهمچین فکری کردن یکم واضح ترصحبت کنیدباهم ان شاالله که هرچی خیره همون بشه

حرص نخوردم شوهرشمااینجوری رفتارکرده که فک میکنیدهمه چرته به دست منتظرمال بقیه هستن حالابنام خودشم کا ...

عزیزم شماروهم میبینم دیریازود فقط منتظرباش

از خدا میخام هرکی که داره امضای منو میخونه  انشاالله هرحاجاتی داره برآورده شه ..واسه برآورده شدن حاجات منم یه صلوات بفرستین. ممنون   🙏خدایا اول کار شوهرمو درست کن بعدش بهمون ی خونه نقلی بده  بعدشم بچه های سالمو صالح بهمون بده..قول میدم بنده خوبی برات باشم😢واسم دعا کنید بچه ها