غصه نخور تو شیرمیدی عزیزم بده برای خودت ونوزادت دیگه شده نمیشه کاریش کرد مادرشوهرتم عصبانی بوده یه جیزی گفته تافردا اونم آرومیشه
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
فردا شوهرم سرکاره، می ترسم مامانش باهام سرد برخورد کنه
ببین به حرفم گوش کن دست بالارو بگیر برا مادرشوهرت
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
آره قیافه بگیر نه خیلی تابلو باشی ولی تو طلبکار باش کلی هم دلیل دهری بسرش توبارداری بهت خیانت کرده مهمونی خونشون ورسما بیرونت کرده گفته برین گفته برامون مهم نیستی تو دلخورباش
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
فحش نیست.مثلا له شوهرم گفتم خونه مادرم راحتترم، شب بچه گریه می کنه نا صبح من خسته شم به مامانم می گم ...
عزیزم ناراحتی نداره که حرف دلتو زده دیگه چه بهتر مامانش میفهمه که تو هم اینجور چیزارو متوجه میشی دور از جون نمیگه ولش کن نفهمید
نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان