عزیزم من اول پیاز رو تو روغن و نمک و فلفل سرخ میکنم بعدش هویج رو اضافه میکنم و جو و سیب زمینی رو..
بلافاصله اب اضافه میکنم با عصاره مرغ تا کمی نرم بشن البته کم که له نشن وقتی ابشو کشید..
تو قابلمه ای جدا روی حرارت کمی کره رو با دوقاشق غذاخوری ارد مخلوط میکنم و شیر رو اضافه میکنم و مدام هم میزنم تا گلوله نشه.
وقتی جوشید به مواد اضافه میکنم در ظرف رو نذار چون سر میره.
اخر سر میذاری تا لعاب بندازه و قارچ سرخ شده و خامه رو اضافه کن.
لیمو ترش هم موقع سرو بریز تا بریده بریده نشه.
جعفری هم برا تزئین