2777
2789
عنوان

بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
برای ما که کلا حذف شده اون کار کنه من بچه بزرگ کنم عشق ما زبون زد فامیل بود ولی الان انگار هیچی از ...

فک کنم مشکل از خودمون دیگه جذابیت قبل نداریم دیگه مث قبل به خودمون نرسیم الویت اولمونم بچمونو کمتر به شوهرامون اهمیت میدیم

فک کنم مشکل از خودمون دیگه جذابیت قبل نداریم دیگه مث قبل به خودمون نرسیم الویت اولمونم بچمونو کمتر ب ...

درست... ولی نمیتونیم که اهمیت ندیم... باید اهمیت بدیم چون اونا نیازمند ما هستن...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شرمنده اینو میپرسم شماهم تو رابطه درد دارین

اوایلش درد می کنه من احساس می کردم جای بخیم رو البته گاهی هم این حس رو دارم ولی تو رابطه نشون نمی دم سعی کنین تو اینستاگرام روزی چند تا عکسه جذاب ببینین گرم بمونین 

اوایلش درد می کنه من احساس می کردم جای بخیم رو البته گاهی هم این حس رو دارم ولی تو رابطه نشون نمی دم ...

اونقد از ترس پاهامو جمع میکنم که شوهرم کلافه میشه بعضی وقتا یادم میره شوهرمه وقتی بهم دس میزنه خجالت میکشم 😂