2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 31 پست
اراده اصلا به کنار پشت کنکور نشستن اعصاب میخواد خداکنه امسال برم دیگه از کنکور حالم بهم میخوره😑

اره بخدا من یک سال پشت کنکور بودم همش تو خونه همش استرس  

هر وقت بیرون میرفتم هی تو فکر این کتاب و اون کتاب اخرش با ی رتبه داغون مواجه شدم😣

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کنکور ۹۷و۹۶و۹۵ شرکت کردم دانش آموز متوسطی بود ولی هدفم پرستاری بود روش درس خوندنم کنکوری نبود و بیشتر وقتا ناامید میشدم تو دوران درس خوندن واسه کنکور ولی با شدددددت میخوندم با روش‌کنکوری نه البته روش مدرسه😝😑

این ۳ بار کنکور شرکت کردم و هر ۳ بار رتبم بد شد الان دانشجو ترم ۳ریاضیات و کاربرد هستم و عقد کردم و خیلی پشیمونم اون ۳ سالو پشت کنکور گذراندم 🤣🤣

نتیجه گیری:غصه نخور هم میری دانشگاه هم عاشق میشی هم شوهر خوب میکنی🤣

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
گفتن دهه دوم شهریور.مشاور من گفت احتمالا بین چهاردهم تا شونزدهم میاد.حالا بازم نمیدونم.

واقعا یعنی ۴ روز دیگه نتایج میاد😥

یا خدا😭

بیچاره کردن ما رو با این کنکور لعنتی

دقیقا😑 روانمونو بهم ریختن با این بازیاشون

حالا سودش برا اوناس اصابخوردیش واسه ماِ بدبخت

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
معلمی تجربی 

خب حقیقتش بالفرضم ک فرهنگیان قبول شی ک قبول شدنش رتبه تا 25 هزارشو فک کنم قبول کنه و یجورایی راحته ولی مصاحبه و ورودش خیلی خیلی سختگیرن 

بنظرم در کنار خوندنت یجاییم کار کن ک یکم انگیزه لگیری ولی اونجوری نباشه ک کل تایمت رو بگیره و بتونی حدقل روزی 7 ساعتو بخونی 

اره بخدا من یک سال پشت کنکور بودم همش تو خونه همش استرس   هر وقت بیرون میرفتم هی تو فکر این کت ...

امسال اصلا رتبه ها وحشتناک بود با این قاطی کردن نظام جدید و قدیم

کارنامه های قبلو نگا میکنی با کارنامه خودت مقایسه میکنی کرکو پرت میریزه

نمیدونم چطو میتونی بشینی دوباره😑

🌸و ان لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری🌸
من کنکور ۹۷و۹۶و۹۵ شرکت کردم دانش آموز متوسطی بود ولی هدفم پرستاری بود روش درس خوندنم کنکوری نبود و ب ...

😐😐😐😂😂😂

والا غصه دانشگاه رفتن ندارم چون بدون کنکورم قبولم اما دلم میخواد ی رشته قبول شم جدا از علاقه حداقل برم سر کار  شاغل شم نیاز نباشه هی دستم پیش پدرم دراز کنم 

.

.

.

.

اون بحث  عشق و شوهر شده بحث هر لحظه مادر من😂😐 هی میگه تو دوسال درس خواندی هیچی نشدی دیگ نمیزارم درس بخونی باید شوهر کنی😐

من هی باهاش بحث میکنم دلم نمیخواد شوهر کنم 

اثن ی وضعی😂😂😂

ولی یه چیزی بگم... نمون بنظرم پشت کنکور... برو سر ی کاری یه جایی اموزش ببین اصن برو علمی کاربردی برو دنبال علاقت 

فقط 7 درصد اونایی ک پشت کنکور میمونن رتبشون بهتر میشه اینو مشاورم بهم گفت و چن نفر دیگه گفتن 

وقتتو تلف نکن 

خب حقیقتش بالفرضم ک فرهنگیان قبول شی ک قبول شدنش رتبه تا 25 هزارشو فک کنم قبول کنه و یجورایی راحته و ...

اخ گفتی مصاحبه رو کجا دلم بزارم

پدرم اجازه کار کردن بهم نمیده 

ی چند بار برادرم بهم گیر داد تو ک دانشگاه قبول نمیشی برو مدرک آرایشگری بگیر ولی خودم تو دلم نیست 

😐😐😐😂😂😂 والا غصه دانشگاه رفتن ندارم چون بدون کنکورم قبولم اما دلم میخواد ی رشته قبول شم جدا از ...

به حرف مادرت گوش کن دختر خوب🤣🤣🤣

والا این ور خیلی بیشتر خوش میگذره تا اونور😂😂😂درس و عشق منظورمه

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃
امسال اصلا رتبه ها وحشتناک بود با این قاطی کردن نظام جدید و قدیم کارنامه های قبلو نگا میکنی با کارن ...

لعنتیا دهن ما رو آسفالت کردن

.

.

.

مجبورم ب موندن پشت کنکور  تا قبول شم نمیتونم اینجوری ادامه بدم😐😢

اخ گفتی مصاحبه رو کجا دلم بزارم پدرم اجازه کار کردن بهم نمیده  ی چند بار برادرم بهم ...

حالا نمیدونم امسال قبول شدن سختتره چون فک کنم 46 درصد انصراف دادن از انتخاب رشته... تو فک کن ک تو چه رقابت سختی هستی.. اگه ارادشو نداری ک تعارف ندارم باهات ول کن برو سر یه کاری و میبینی ک چقد توش موفق میشی

ولی یه چیزی بگم... نمون بنظرم پشت کنکور... برو سر ی کاری یه جایی اموزش ببین اصن برو علمی کاربردی برو ...

هی روزگار بد کردی با قلبم🤣

.

.

.چی بگم ب خدا