2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفتر چم مهر نداره شوهرم میگه ازاد زیاد پول میگیرن صبر کن هفته دیگه مهر میکنم بعد برو😞

من آزاد دادم ۲۱ تومن شد گرون نیست

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
بیبی چک نزدی؟

نه نزدم ازمایش دقیق تر خب 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

بارداری عزیزم مبارکه

بنظرم اصلا نرو آز 

بزار ۸ هفته برو سونو قلب

از باعث لکه بینی و خدایی نکرده سقط میشه 

برای من که اینطور شد

باعث میشه خون رقیق شه

مثل حجامت و فصد میمونه که تو بارداری ممنوع هست..

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

راستی آیا مشکلی داشتی

چند وقت اقدام بودی 

و چه استفاده میکردی

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
راستی آیا مشکلی داشتی چند وقت اقدام بودی  و چه استفاده میکردی

تنبلی تخمدان داشتم یکسال و نه ماهه اقدامم فروردینم یک سقط داشتم ماه قبلم ای یو ای کردم که نگرفت این ماه پیاده روی و تو پریودی دارچین و عسل و سیاه دونه و عسل و رازیانه خوردم به شوهرمم دادم

تنبلی تخمدان داشتم یکسال و نه ماهه اقدامم فروردینم یک سقط داشتم ماه قبلم ای یو ای کردم که نگرفت این ...

خداروشکر 

مبارکت باشه عزیزم

اما حالا که با سیاهدانه باردار شدی اصلا دیگه نرو آز