2777
2789
اخه پریشب محلمون دسته اومدش علامت کشی 

محلتون کجاعه؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اخه پریشب محلمون دسته اومدش علامت کشی 

علامت کشی یعنی چی؟🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اینجاکسیوندارم دوست دارم برم توعذاداری شرکت کنم ولی تنهایی دوس ندارم

برو عزیزم. دوتایی فقط حرف میشه آدم فیض نمیبره . من پارسال تنها بودم و ماه آخر باداری. تنها میرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
علم بلند میکنن

آها!!نمیدونستم اسمش علامت کشیه😁مرسی

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
پیروزی سمت محلاتی دسته بودش اما شوهرم گف برا نشون دادنعلامتا بود رف تا چارشنبه دگ

من پرستارم. اینجا که خبری نیست. البته شما خیلی دوری از ما. محلاتی هم پیروزی حساب میشه؟ نمیدونستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خونه ب سرمیبرم در حال خونه تکونی مادرم یک ساعت میذارم با خودم تو خونه عزاداری میکنم.تو محل ما تا ۵ شب بیرون نمیان دسته ها . بیانن هم من نمیرم . چیه بابا یکی اهنگ حمیرا میخونه یکی معین یکی ساسی  .

پسرام هی سر برمیگردونن دنبال دوست دختراشون . 

یادخترا ۸ قلم مالیدن ب دنبال دوست پسر ۱ قلم اضافه کردم ب ارایش دخترا  اونم بخاطر محرم .و دوست یابی .

تو محل ما فقط ی دسته است ک خیلی دوستش دارم اونم ترکن و مهربانی و با شمشیر میان و کفن پوش . جوری میزنن ک چهارستون بدن میلرزه . بعدشم همش امام ها رو صدا میزنن . آدم خوف میکنه  ...از بچگی عاشق این دسته بودم . اونم ی شب میاد جلو درخونمون میبینم 

برو عزیزم. دوتایی فقط حرف میشه آدم فیض نمیبره . من پارسال تنها بودم و ماه آخر باداری. تنها میرفتم

من پارسال شهرستان رفته بودم راست میگین میرم اگه بشه

برای رسیدن به حاجت بزرگم لطفایه صلوات بفرستید😘
من پرستارم. اینجا که خبری نیست. البته شما خیلی دوری از ما. محلاتی هم پیروزی حساب میشه؟ نمیدونستم

عزیزم پرستاری دیگه نیاوران که نیستی 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
عزیزم پرستاری دیگه نیاوران که نیستی 

وات د فاز. چه ربطی داشت الان؟؟؟؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=103216607]وات د فاز. چه ربطی داشت الان؟؟؟؟؟؟[/QUO

من فازم معلومه. یه جوری گفتین من پرستار هستم که انگار کجا هست یا پیروزی کجا هست 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
[QUOTE=103216607]وات د فاز. چه ربطی داشت الان؟؟؟؟؟؟[/QUO من فازم معلومه. یه جوری گفتین من پرستار هس ...

عزیزم نمیدونم شما چرا سوختی . ولی اولا آب بریز روش.

دوما منظورم این بود اینجا هم پیروزی ولی خبری نیست.

بدو آب بریز خنک شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نمیدونم شما چرا سوختی . ولی اولا آب بریز روش. دوما منظورم این بود اینجا هم پیروزی ولی خبری نی ...

عجب برای منطقه ۱۳ که یه مشت معتاد و کارتن خواب درازن تو خیابونش سوختم؟؟ نه اشتباه کردی