mehrsanaa مدیر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 عنوان کاغذ دیواری | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 30 پست خانما کاغذ دیواری چه رنگی خوبه واسه پذیرایی که بعدها دلمو نزنه .. 1398/06/10 | 18:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حانیه۱۹۹۵ عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4507 رنگ های تیره فضای خونه رو کوچیکتر نشون میده و برعکس رنگ روشن بزرگ تر اگه برات مهمه حتما دقت کن تو انتخاب رنگ هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
mehrsanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 یا باید سفید باشه و گل های برجسته داشته باشه یا اگه رنگی هست باید رنگش خیلی ملایم باشه طلایی چطوره ؟
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11076 این کاغذ دیواری اتاق خوابمونه. البته برعکس افتاده ولی هال یه قسمت سفیده و گلهای برجسته بدون رنگ داره. یه قسمت کوچیک هم گلهای رنگی طلایی و صورتی کمرنگ پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
mehrsanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 رنگ های تیره فضای خونه رو کوچیکتر نشون میده و برعکس رنگ روشن بزرگ تر اگه برات مهمه حتما دقت کن تو ان ... جاریم همه جارو قهوه ای تیره زده نمیخوام اونجوری باشه
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11076 طلایی چطوره ؟ طلایی هم خوبه ولی رنگش ملایم باشه و تو ذوق نزنه.بعدم یه قسمت طلایی باشه یه قسمت ساده.اتاق خوابمم که طلاییه یه قسمت سادهش شبیه کرم رنگ هست خیلی طلاییش کمتره پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
mehrsanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 ولی هال یه قسمت سفیده و گلهای برجسته بدون رنگ داره. یه قسمت کوچیک هم گلهای رنگی طلایی و صورتی کمرنگ میشه ببینم عزیز تو خصوصی واسم میفرستی
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11076 الان دو تیکه میزنن معمولابیشترش ساده یه قسمت کوچیک رو طرح دار یا رنگی میزنن پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11076 میشه ببینم عزیز تو خصوصی واسم میفرستی همینجا میفرستم واست پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
حانیه۱۹۹۵ عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 4507 جاریم همه جارو قهوه ای تیره زده نمیخوام اونجوری باشه بعد به نظر من تو روحیه خیلی تاثیر داره رنگ تیره اصلا دل آدم میگیره بعد ی مدت سعی کن روشن انتخاب کنی هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
mehrsanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 بعد به نظر من تو روحیه خیلی تاثیر داره رنگ تیره اصلا دل آدم میگیره بعد ی مدت سعی کن روشن انتخاب کنی والا نمیدونم چیه همه جارو قهوه ای کرده
mehrsanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 این سفید گلدار که بیشتر هال همیتطوریه چرک نمیشه ؟
موطلائی عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 11076 چرک نمیشه ؟ نه بابا چرا چک شهبعد اینا قابل شستشوییه با یه پارچه نمدار راحت تمیز میشه پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
mehrsanaa مدیر استارتر عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 621 اینم قسمت گلهای رنگی. البته خونه من وسایلام فانتزیه شما میتونی کاغذ دیواری سنتی بزنی طرح سنتی مبل ه ... چه خوب مبلام استیله ولی میخوام عوض کنم رنگ تیره بگیرم