2777
2789
عنوان

خانما ی سوال دخترونه داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 88 پست

اره.فک کنم اگه زمان زیادی نگذشته باش یعنی چند سال اینا بشه تشخیص داد که کی پرده بکارت از بین رفته.تو مجله پزشکی خوندم.اینطور نوشته بود.همون دکتر زنان زایمان تشخیص میده.

ببخشید میگم ولی خب من خودم تو دو بار رابطه اولینم خونی دیده نشد ولی دفع بعد اومد.منم معاینه نرفته بودم.اینکه خون نیاد دلیل بر بیکارتی نیست.

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه بار خونریزی نداشتم بار چهارم اومد.. واس همینم بهم اعتماد نداشتن خاهرشوهرم بردنم دکتر.. دکتره ب ...

من ب خاطر اینکه خودم بدونم ،خانواده همسرم حتی سراغ اینچیزا رو نکرفتن اصلا تو این باغا نیستن 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
من سه بار خونریزی نداشتم بار چهارم اومد.. واس همینم بهم اعتماد نداشتن خاهرشوهرم بردنم دکتر.. دکتره ب ...

واقعا متاسفم عزیزم خیلی ناراحت شدم،ولی ی سوال اگه ناراحت نمیشی مگه خونواده شوهر باید بدونن شما خونریزی داشتین یانه؟؟؟رسم دستمال داشتین مگه؟

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

امضاتو روش اجرا میکردی 

همسرت چجوری اجازه داد این کارو بکنن 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
ناراحت بود با هیچکس حرف نمیزد رفته به خاهرش گفته اونم گف ببریم دکتر شوهرمم قبول کرد.. شب عروسی هاااا ...

بعدش به شوهرت چی گفتی؟؟؟ من اگه بودم کلا از چشمم میوفتاد دیگه نمیتونستم بزارم بهم دست بزنه

ناراحت بود با هیچکس حرف نمیزد رفته به خاهرش گفته اونم گف ببریم دکتر شوهرمم قبول کرد.. شب عروسی هاااا ...

خیلی ناراحت شدم ،اخه یعنی چی 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...