2777
2789
اخه منم میگرن دارم چندروز پیش بچم سقط شد منم خودبه خودلکه بینی گرفتم و بعدخونریزی. بیمارستان سقط کرد ...

نه من تو خونه خونریزی کردم نصف شب،رفتیم بیمارستان گفت بقایا مونده،قرص مترژن داد خیلی داغونم،میگم صدرصد سردردم باعث شده،دکتر گفته بود از شش ساعت آستامینوفن ساده بخور 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصصصلا نگران نباش..من میگرن شدید داشتم دیگه خودت میدونی چقد عذاب آوره

باردار که شدم تا ماه سوم دوبار میگرنم اومد و از قبل از بارداری شدید تر بود

ولی تا آخر برداریم و تا الان که بچم یه سال و نیمشه سراغم نیومد

اینم بگم میگرن درمان نداره

اون دوبار تو بارداریمم زنجبیل و آبلیمو گذاشتم رو پیشونیم و خوب شدم

فقط باید رعایت کنی مثل بی خوابی ،استرس ،گرسنگی ،بو،گرما .شما انقد ک ترسش دارید بنظرم درد ندارید خب ی کم ریلکس باشید بهش فکر نکنید و با دارو های گیاهی درمان کنید خودتونو مثل خوردن دم نوش بابونه ،یا زنجبیل و آب لیمو  رو با هم قاطی کنید و بمالید ب پیشونیتون

من با ورزش درمان شدم از وقتی ورزش کنم شاید دوماه یکبار سردرد بگیرم شایدم نگیرم اصلا من هر رووووز س ...

تشخیص میگرن داده بودن که باورزش درمان شدی؟به من کمک کن خیییلی سردرد دارم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
تشخیص میگرن داده بودن که باورزش درمان شدی؟به من کمک کن خیییلی سردرد دارم

اره عزیزم مغزواعصاب رفته بودم و کلی داروهای مزخرف داده بود بهم که فقط منو بهم میریخت و ضعیف میکرد

کافیه هر روز یه برنامه مشخص برای ورزص داشته باشی

من آسم داشتم دکترا میگفتن به هیچ وجه خوب نمیشی یکسره زیر اکسیژن بودم و وضعیتم داغوووون بود

با ورزش کاملا خوب شدم کل اسپره هامو ریختم دور

نرمی مفصل و نرمی استخوانم رو درمان کردم

کمردرد داشتم بخاطر بی حسی نخاعی کاملا خوب شدم و خیلی مشکلات دیگ!

فقط مربیه خووووب داشتن مهمه

اره عزیزم مغزواعصاب رفته بودم و کلی داروهای مزخرف داده بود بهم که فقط منو بهم میریخت و ضعیف میکرد ک ...

ممنون از راهنماییت،برای منم دعاکن خوب بشم،خیییلی میگرن اذیتم میکنه بادوتابچه کوچیک زندگیم مختل میشه،انشاالله شماهم همیشه شاد وسالم باشی😘

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲