2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم گفتم که, من ی جنین سی هفته از دست دادم با ی سقط دوماهه فعلا صلاح دیدیم کسی نفهمه نه فقط اون ...

به سلامتی زایمان کنی عزیزم

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
چه جاریای خوبی, من هنوز جاریام نمیدونن باردارم

موندی موقع زایمان دعوتشون کنی یا بعداز زایمان یعنی اصلا شکم نداری شک نکردن؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
اب وارد ریه اش شد اجازه نداد رشد کنه 😪

انشاالله این سری صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
نه فقط جاریام ک هیچکس جز خانواده خودم و مادرشوهرم نمیدونن, چون ی جنین سی هفته از دست دادم با ی سقط د ...

عزیزم ایشالا به سلامت میاد تو بغل 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
چه جاری خوبی هستی؟ من دیشب متوجه شدم حامله ام حتی یه تبریکم بهم نگفت الانم پیام داده واسه آرایشگاه ...

اون میدونه من چقد خوبم اومده پیش من بی بی زده‌

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
موندی موقع زایمان دعوتشون کنی یا بعداز زایمان یعنی اصلا شکم نداری شک نکردن؟

عزیزم گفتم ک ی جنین سی هفته از دست دادم و ی سقط دوماهه, الانم دوبار خونریزی داشتم و جفتم پایینه استراحت مطلق شدم جز خونه مامانم جایی نمیرم, بخاطر همین شوهرم میگه نمیخوام اگر ی بار دبگه خدا نکرده اتفاقی بیوفته دوباره سر زبونا بیوفتی

آره عزیزم ی دختر دارم

خدا حفظش کنه 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
2790
2778
2791
2779
2792