2821
2789

نه مرد خوبیه

ولی بیش از حد احساس مردونگی میکنه، انگار مال عهد ناصر الدین شاهه، با اینکه 33 سالشه 

ولی از همون اول ازدواجمون اهل بیرون رفتن دونفری و حرفهای عاشقانه و این جور چیزها نبود

ما اگه میخواستیم یک سینمایی پارکی چیزی بریم باید کل خانواده هامون رو هم با خودمون میبردیم 

انگار اصلا براش دونفره ای تعریف نشده  

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از لحاظ روحی و جسمی اصلا تامین نمیشم

فدات شم یه زن رو نشون بده که از لحاظ روحی و جسمی شوهرش تامینش کنه

والا بخدا اونایی هم که تامین میشن خودشون خودشون رو تامین میکنن

از شوهرا کاری نمیاد

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
من از شوهری که هر شب خونه هست اما مثل آدم هایی که بود و نبودش فرقی نداره خسته شدم

اگه شوهراتون کمی ازتون دور میشدن تفاوت بودن و نبودش براتون روشن میشد

شاه آن باشد که از خود شه بود------------نه به مخزن ها و لشکر شه شود
برای منم یه چیزی تو مایه های تو

ببین عزیزم؛ من قبل از به دنیا اومدن پسرم خیلی عذاب میکشیدم از این اخلاق های شوهرم 

ولی لحظه زایمانم دکترم بهم گفت حالا که پسر داری باید همیشه قوی باشی و خوشتیپ 

از  همون لحظه تصمیم گرفتم یه مادر قوی باشم؛ 

من 4 ساله ازدواج کردم 2 سال هم توی عقد بودم یعنی 6 سال؛ شوهرم با من وقت نمیگذرونه، ترجیح میده به جای جمع دونفره داشتن، با یک لشگر آدم بره بیرون و مسافرت 

من هم خودم کاری میکنم که به خودم و پسرم خوش بگذره

الان دو روز هست مرخصی گرفتم و خونه هستم حوصله کار هم ندارم

از شوهرت آبی گرم نمیشه، خودت به خودت خوش بگذرون؛ با دوستات، خانوادت، وقتی روحیه ات خوب باشه، توی خونه هم حالت خوبه، شوهرت هم بیشتر بهت نزدیک میشه 

از شوهرت آبی گرم نمیشه، خودت به خودت خوش بگذرون؛ با دوستات، خانوادت، وقتی روحیه ات خوب باشه، توی خون ...

ببخشید اما وقتی به مدت طولانی ارضا نشید شما هم افسرده میشه یا نه هیچ فرقی براتون نداره

2828
2791
2779
2792