منم جاریم بلاکم کرده.شمارشو تو ت ل گ رام زدم دیدم بلاکم کرده.عقده این
منم تو تل با خواهرشوهر کوچیکم حرفم شد بلاکم کرد 🙄منم بلاکش کردم 😏
بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم تو تل با خواهرشوهر کوچیکم حرفم شد بلاکم کرد 🙄منم بلاکش کردم 😏
ولی من بلاکش نکردم که بیشتر بسوزه شمارشم پاک کردم که یعنی اصلا شمارتو هم ندارم 😂😂😂😂
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
ولی من بلاکش نکردم که بیشتر بسوزه شمارشم پاک کردم که یعنی اصلا شمارتو هم ندارم 😂😂😂😂
من بلاک کردم عکس دخملمو نبینه😶والا
بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....