2821
2789
عنوان

راه حل بدید🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 65 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب نمیتونی وایسی اون بیاد خواستگاریت...ولی خودتو برای این آناده کن که هر لحظه اون بگه نه....بنظرت می ...

اگه بگه نه شاید دیگه اصلا نرم اون بانک.ولی میخوام واسطه یه طوری بگه انگار من بی خبرم.اون از طرف خودش معرفی کنه 

دوستت ممکنه شایع پراکنی کنه خودت بگو اوکی شد مبارکه نشدم که تمام میشه میره فقط یک راه ارتباطی پیدا ک ...

شمارشو شاید بتونم پیدا کنم.اما نمیدونم چطوری برم خودمو معرفی کنم اون اصلا شاید نشناسه

اخه جرا باید به غرورش بربخوره؟ چرا توانایی نه شنیدن ندارید

من نگفتم توانایی نه شنیدن ندارم....روحیات اسی با من و شما ممکنه متفاوت باشه...گفتم به خودش نگاه کنه ببینه تا چه حد توانایی داره...نشه مثل بعضیا که کلا غرورشون خرد میشه و از کار و زندگی میفتن و سرافکنده میشن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
من نگفتم توانایی نه شنیدن ندارم....روحیات اسی با من و شما ممکنه متفاوت باشه...گفتم به خودش نگاه کنه ...

برام مهم نیست حتی اگه بگه نه شاید دیگه نرم اون بانک. ولی اتفاق خاصی نمیوفته.اما ترجیح میدم غرورم نشکنه

شمارشو شاید بتونم پیدا کنم.اما نمیدونم چطوری برم خودمو معرفی کنم اون اصلا شاید نشناسه

بگو خیلی علاقه ب کارای بانکی دارم گفتم شاید شما بتونین کمکم کنید اون خودش متوجه میشه

یکی دو بار به یک بهانه کارای بانکی زنگ بزن اگه دیدی تحویل گرفت پیش برو دیدی نه ک ولش کن ...ببین اصلا شاید اون خودش کسی داشته باشه خودت بری تو راهش متوجه میشی

تریپ بانکی بردار و هی سوال بانکی کن نه تو محیط کارش ک فکر کنه اویزونی با تلفن اون خودش متوجه میشه با هدفی اگه هم دیدی تحویل نگرفت خودت کلا تمومش کن ک کسیو داره

تریپ بانکی بردار و هی سوال بانکی کن نه تو محیط کارش ک فکر کنه اویزونی با تلفن اون خودش متوجه میشه با ...

خیلی باشخصیته آخه.کلا محترمانه رفتار میکنه.من هرچی دیدمش حتی مراجعا که میرن پشت باجه اش با دقت و حوصله همه چیو توضیح میده.

خیلی باشخصیته آخه.کلا محترمانه رفتار میکنه.من هرچی دیدمش حتی مراجعا که میرن پشت باجه اش با دقت و حوص ...

خب توام همون طوری سوال کن نه اگه بهت علاقه داشته باشه از تریپ بانکی خارج میشه اینا مطمین باش