2821
2789
عنوان

راه حل بدید🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه مستقیم نگو با رفتارت میتونی نشون بدی ببین اگه کسی از شخصی خوشش بیاد حتی یک نگاه ولش نمیکنه..و ازدواج قسمت با خداس تا خدا نخاد نمیشه یهو جور میشه حالا چه دوستی چه سنتی

اون کارمند بانکه ولی من دانشجو ام

دانشجوی چه رشته ای عزیز؟؟

ولی خوب جوانبو بسنج اگه خدایی نکرده اون آقا گفت نه بازم یبار کارت به اون بانک کشید بازم میتونی بری بنظرت؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
واسطه سراغ دارم ولی نمیدونم به چه بهونه ای پا پیش بذاره؟ اصلا هیچ شماره و چیزی ازش ندارم

یه واسطه ای نداری که هر دوتون رو بشناسه؟

مثلا بهش بگه به نظر میاد فلانی (یعنی تو) دختر خوبیه ها و ... حالا طرف باید کارش رو بلد باشه

دارم ازتون راه حل میپرسم گلم😅

🤣🤣🤣به نظرم یبار برو افتتاح حساب کارت ملیتو جا بزار پیشش یا کیفتو یا موبایلتوو

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....
یه واسطه ای نداری که هر دوتون رو بشناسه؟ مثلا بهش بگه به نظر میاد فلانی (یعنی تو) دختر خوبیه ها و . ...

آره این بهتره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...
از ظاهرش خوشت اومده؟اخلاقش رو می دونی؟ در زمینه ازدواج باید عاقلانه تصمیم گرفت

از ظاهرش.شخصیتش و اینکه دوستم میشناسدش میگه خیلی خانواده خوب و آروم و متشخصی اند

🤣🤣🤣به نظرم یبار برو افتتاح حساب کارت ملیتو جا بزار پیشش یا کیفتو یا موبایلتوو

کیف و موبایل که فکر نکنم بشه چون پشت بادجه هست ممکنه یه نفر دیگه برداره..ولی کارت ملی یبار بابام جا گذاشته بود...آخر هم نمیدونستن چیکار کرده بودن اونو...یکی دیگه گرفت بابام

ینی چطوری بگم؟

نمیدونم مثلا تو محل کارش یه بار بهش بگو میتونم شماره تلفن شمارو داشته داشته باشم؟ یه مسئله ای هست میخوام در موردش با شما صحبت کنم. بعدا باخاش تماس بگیر خیلی محکم و با اعتماد به نفس بدون اینکه صدات بلرزه یا لوس بشی و عشوه بیای بهش بگو واقعیت اینه که شما تا حدودی با معیارهای من برای انتخاب همسر همخونی دارید و از اونجایی که من اعتقاد دارم هرکسی باید بتونه به راحتی احساسش رو بیان کنه این مسئله رو با شما درمیون گذاشتم تا اگه شما نامزد ندارید و من هم تا حدودی مطابق معیارهای شما هستم بیشتر باهم آشنا بشیم. امیدوارم این صراحت من باعث ایجاد سوتفاهم در شما نشه

از ظاهرش.شخصیتش و اینکه دوستم میشناسدش میگه خیلی خانواده خوب و آروم و متشخصی اند

خب همون دوستتو واسطه قرار بده