2777
2789
عنوان

خانوما بیاین راهنمایییم کنیین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 75 پست

وا اگه دوسش داری اشتی کن.  چ دوست داشتنی. غرور توی دوست داشتن معنا ندارهو.   اگه میبینی نمیشه جدابشو با یکی دیگه ازدواج کن.دوست داشتن ومحبت رو اونجوری طلب کن. عمرتم  تلف نکردی.  اخه زندگی که همین چندسال نیست به فکراینده ات باش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای اینکه بادوست مجازی سرت گرم بشه بهترنیست باشوهرت آشتی کنی وباهم خوش باشید؟

به اشتی که اصلا فکر نمیکنم میگم زودتر طلاقمو بگیرم راحت بشم اما اصلا عرضه این کارو ندارم!با اون که باشم اصلا خوشی ندارم

این چ تفکر غلطیه روز ب روز داره زیاد میشه ینی چی بری با یکی دیگ شوهرت بده نمیخوایش برو طلاق بگیر نه ...

درست میگی عزیزم ولی اگه تو جا من بودی چیکار میکردی با ی بچه ۴۰روزه اومدم خونه بابام ولی اون انگار از خداش بود منم خیلی دوستش داشتم انقد تو زندگی مشکل داشتم  هم از نظر مالی هم از نظر عاطفی و...انقد سختی کشیدم تو زندگی همه رو تحمل میکردم ولی اونشب که میومد منو نادیده میگرفت انقد باهام سرد برخورد میکرد که داغون میشدم مدام خودشو با بچمون سرگرم میکرد حتی شبا هم سعی میکرد پیش اون بخوابه من تاصب داغون میشدم روم نمیشد حتی با این کاراشو به کسی بگم سیاست نداشتم چجوری جواب این کارارو بدم بهش اعتراض میکردم ولی اون پروتر میشد کلا ما مثل یک هم خونه بودیم....من خیلی داغونم افسردم ولی چون خیلی مغرورم اصلا نمیتونم با کسی دردودل کنم یا حتی کسی حرفمو باور نمیکنه که شوهرم باهام اینجوری برخورد میکنه چون خدایی از هر نظر ازش سرترم

درست میگی عزیزم ولی اگه تو جا من بودی چیکار میکردی با ی بچه ۴۰روزه اومدم خونه بابام ولی اون انگار از ...

عزیزم من میدونم چی میگی درک کردم که گفتم با مشاور حرف بزنی خیلی خیلی بهتره تا ارتباط با جنس مخالف.مشاور خیییلی بهتر از ماها کمکت میکنه بخاطر  بچتم که شده حتمابرو تا راهی برات بذاره زندگیت بره رو روالش.زندگی ک از همون اول ک شروع میشه بد نیست ادم اگ بدونه بده ک شروعش نمیکنه میگذره ی مدت ممکنه ی چیزایی پیش بیاد ک همه چی عوض بشه مشاورکمک میکنه زندگیت بهتر بشه خودت بخوای حله فقط سعی کن حاشیه نری تمرکز کنی رو درست کردن زندگیت.ناامید نباش

وا اگه دوسش داری اشتی کن.  چ دوست داشتنی. غرور توی دوست داشتن معنا ندارهو.   اگه میبی ...

من بخاطر دوست داشتن اون خیلی خرد شدم خیلی جاها کمکش کردم خیلی پشتش بودم  ایندفه منتظر موندم اون عشقشو بم نشون بده ولی اون واقعا نا امیدم کرد الان ازش متنفر شدم دوست دارم طلاق بگیرم ولی راهشو بلد نیستم دلم واسه بچم میسوزه بعد طلاق چی سرش میاد؟اخه چقد باید واسه ی ادم باید بی ارزش باشی بعد چهل روز دوری اصلا هیچی به روی خودش نیاره!!😳😳

عزیزم من میدونم چی میگی درک کردم که گفتم با مشاور حرف بزنی خیلی خیلی بهتره تا ارتباط با جنس مخالف.مش ...

من با شوهرم تهران زندگی میکردیم ولی الان اومدم ی دهات کوچیک که هیچ امکاناتی نداره نه باشگاه ونه مشاوره😔و...

من با شوهرم تهران زندگی میکردیم ولی الان اومدم ی دهات کوچیک که هیچ امکاناتی نداره نه باشگاه ونه مشاو ...

مطااب روانشناسی زیاد بخون هم سرت گرم میشه هم اطلاعاتت برا زندگی میره بالا.اینم سایت یه دکترروانشناس خیلی خوبه یه سر بزن شماره تلفنشم هست .بعد تماس بگیر شاید مشاوره ی تلفنی هم بده دقیق نمیدونم..

https://rezanazeri.ir/

برگرد سر خونه زندگیت...

اونجا که کلا دیونه شده بودم با کاراش،از نظر مالی که کلا صفر بودیم باورکن شاید بعضی وقتا واسه نون شبمون میموندیم مهمون اگه میومد که..اجاره خونه هم که مدام عقب میموند صاحب خونه هم که مدام تو کوچه وخیابون جلومو میگرفت.از نظر جنسی وعاطفی که کلا سررررد بود،باور کن هرکی از خانومای همسایه یا دوستام منو میدید همه عاشقم میشدن همه از خوشکلی و...تعریف میکردن غیر اون که باید،.حسرت به دلم موند یبار ازم تعریف کنه یا ابراز علاقه کنه یا بگه بریم بیرونی جایی