2777
2789
عنوان

بوی عرق تند بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 22 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم پسر منم امشب فهمیدم عرقش بو گرفته ۸ سالشه شما پیگیری کردی چی شد؟  

سلام عزیزم شما برای پسرتون پیگیری کردین؟پسر منم هنوز ۸ سالش تموم نشده حس میکنم بوی عرقش تغییر کرده و مثل بزرگترها شده هیچ علایم دیگه ای از بلوغ نداره و چاق هم نیست نگران شدم نمیدونم ببرمش دکتر یا نه

سلام عزیزم پسر منم امشب فهمیدم عرقش بو گرفته ۸ سالشه شما پیگیری کردی چی شد؟  

البته در حالت عادی بو نمیده مگه فعالیت فیزیکی داشته باشه یا در شرایط استرس قرار بگیره مثلا وقتی که بازی کامپیوتری انجام بده

سلام عزیزم شما برای پسرتون پیگیری کردین؟پسر منم هنوز ۸ سالش تموم نشده حس میکنم بوی عرقش تغییر کرده و ...

ن عزیزم پیگیر نشدم

چون یکم مطالعه کردم درباره ش

یادم نمیاد چی خوندم

ولی خیالم راحت شد

الانم عرقش بو داره متاسفانه

سلام بانو 

مشکل پسر شما حل شد؟پنج سال پیش که پسرتون ۵سالش بود نوشته بودید عرقش بوی تند گرفته.الان پسر من ۸سالشه و این مسئله تازه گی براش پیش اومده و بسیار نگران شدم که یه وقت بلوغ زودرس نباشه.خواستم بدونم شما چکار کردی ؟و نتیجه چی شد؟