2777
2789
تو نی نی سایت زیادن این تاپیکای دروغ طرف تاپیک میزد از نداری و بچه ی مریضش و از نی نی سایتی ها پول ...

اهان از اون لحاظ اره

اما اینکه اصلا از نداری نگفته از اخلاق بد شوهرش گفته

اگر دروغه خب چه معنی میده که دیگران براش ترحم کنن اخه

شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوشته تاپیک خواهرش بوده ک کارت خیلی زشته استارتر

ببین من برا خواهرم تاپیک زدم از اول نوشتم برای خواهرم چون بجاش جواب نمیتونستم بدم ولی طرف بجاش جوابم میده البته که:

قضاوت# نکنیم 

یه# کمی هم فکر کنیم

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
تو نی نی سایت زیادن این تاپیکای دروغ طرف تاپیک میزد از نداری و بچه ی مریضش و از نی نی سایتی ها پول ...

گلمهر ومیگی؟

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

😂😂😂😂😂😂 وا چه کاریه حداقل تاپیک بزن پز بده  بهتره ها😂😂😂😂

نه دلم ترحم میخاد 😂😂

اونجوری پز بدم یهو دیدی کاربرا گفتن عکس بذار بعد ندارم که 

ولی بگم کتک خوردم عکس بخان خودزنی میکنم عکس میذارم همه چی طبیعی جلوه کنه 😂😂😂

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
اهان از اون لحاظ اره اما اینکه اصلا از نداری نگفته از اخلاق بد شوهرش گفته اگر دروغه خب چه معنی مید ...

اوووف انقدر ازین تاپیکها دیدیم

یکی بود به اسم دنیا

میگفت بچه اش مریضه، شوهرش معتاده نمیذاره بچه رو ببرن دکتر

یه شب تا صبح تو نی نی سایت همه بچه های نی نی سایتی اشک ریختن برای بچه اش و راهکار دادن ببر دکتر

شوهرش میزدش چقدر راهکار دادیم برای پلیس رفتن و پزشکی قانونی و ...

بعد گفت باردار شده ناخواسته و بی بی چکشو با خودکار قرمز کرد گذاشت و اونجا فهمیدیم تمام حرفهاش دروغ بوده

میخوام بگم ماه ها درگیر ادمی بودیم که همه حرفهاش دروغ بود

نباید بذاریم دیگه با احساسات ادمها بازی کنن

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

من فکرنمیکنم دروغ گفته باشع،چون منم اولین بار با اکانت مامانم اومدم نی نی سایت اول مشکلاتمو اونجامیزدم،بعد دادم الان دست خودش،بااکانت خودمم.ممکنه بنده خدا باخواهرش یکی اکانت دارن استفاده میکنن..دروغم باشه مهم نیس

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪