2777
2789
عنوان

بیاین تکلیف این رابطه رو مشخص کنید!(اسکرین)

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 119 پست

استارتر من نمیگم بهت حسی نداره داره اما دوست معمولی فعلا و نه بیشتر من خودمم کسی تو زندگیم بوده و سخته باور اینکه بفهمی برای همیشه اونی که دوستش داری رفته 

زندگی تو گذشته سخته عزیزم مگه اینکه الان طرفت بخاد که شما باهاش باشی اما تو یه موقعیت بهتر ! 

اگه خواست و خواستی اشتباهات گذشته رو نکنین و اگه نخواست حداقل تکلیفت با خودت معلومه ❤️

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بچه ها ولی بعضی هاتون واقعا درک ندارید یا نخونید و کلا ج ندید نه این که چرت بگین و خداشفات بده و چسبیده بهشو از این حرف ها حالا من کلا برام مهم نیست ولی یاد بگیریم برای کسایی که این جا از شما نظر می خوان احترام قائل باشید لطفا بخدا چیزی ازتون کم نمیشه

شما نمی دونید ولی شاید بایه حرف کوچیکتون دلش بشکنه

دل نشکونید به این راحتی 

بنظرم یه دوستی معمولی و مرور خاطرات و حرفای معمولی اگه قصدی داشته باشه یکم بحث جدی تر میکرد باهات... ...

نمیدونم حست الان بهش چیه ولی اینکه گه گاهی سراغشو بگیری یا اون سراغتو بگیره اذیت میشی 

چون از اول که باهاش دوست معمولی نبودی باللخره ی زمانی عاشقش بودی .

بهتره کلا دیگه فراموشش کنی تا اذیت نشی 

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔

دختر تو رو اصلا یادش نمیاد داره میگه میومدی پیشم فلان کارو یادت میدادم اره ؟؟؟؟چقدر بی تربیت هست عفت کلام

هم که نداره عقاید مزخرفی هم داره

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
من 😐😐😐نه والا من نیستم .اشتباه ریپلای کردی خواهرم😂😂😂😂😜😜😜

وااای 😂😂😅😅

ببخشید چرا اشتباه ریپ زدم 😑😑😄

شاید عکس پروفایل هر دو تون ک مشکیه اشتباه شد 😁😂😂

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
خانوم محترم چرا قضاوت میکنی؟ایشون کاربر قدیمی هستن با یه عشق قدیمی .و میخوان که شناخته نشن

باشه😂😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

استارتر جان عشق کشک نیستا عشق واقعی هیچوقت فراموش نمیشه آدمی که عاشق باشه اصلا اینجورنیست عاشق کس دیگه ای بشه و باکس دیگه ای رابطه داشته باشه و...دل فقط واسه یه نفره واسه همه سنگه سفته پس اسمشو عشق نذارید عشق خیلی مقدسه 

دوم اینکه شماخیلی پیگیر پسره هستی ویه جورایی کلا شما دنبالشی واون هیچ حسی بهت نداره وکلا دنبال بازیگوشی وسرگرمی و...است بهش ماهم پیشنهاد میکنم کلا بلاکش کنی و بری دنبال زندگی خودت نه اون هیچ حسی داره ونه این رابطه سرانجامی پس خودتو الکی الاف نکن زاپاس کسی هم نشو گرچه رابطه ای هم نیست فقط صحبت میکنید ولی همینم درست نیست عمرتو الکی هدرنکن 😊

عزیزم خیلی بچه ای خوب

ضایع ترین قسمت ماجرا اونجاست ک تو اول بهش پیام دادی....

چرااخه؟؟وقتی پسرا تمومش میکنن دیگه دختر خودشو کوچیک نمیکنه ک😑

تازه دیدی ک رغبتی هم نداره بهت ولش کن

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
امضارو ببین جون بابا. الان خوبین باهم؟ من رل بزنم بنظرت؟

اى بگى نگى

فعلا دوريم از هم

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️