2777
2789
عنوان

بیاین تکلیف این رابطه رو مشخص کنید!(اسکرین)

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 119 پست

رابطه ی حوصلم سر بره میام سراغت کسی نباشه تو هستی ک  باشی 

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو ۲۰ دقه چطور یاد گرفتی تاپیک بزنی؟🤔🤔

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
انتظار اووووف حالاها نمیزاره

یعنی ضعف اعصاب گرفتم تو نی نی سایت با این عکس گزاشتنا 

هستین بگم

هستین بزارم

الان میزارم 

ای وا بچه ها عکس نمیاد 

وااااااااااااای 😠😠😠😠😠

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

به عنوان یه دوست معمولی خیلی هم‌خوبه کنارت باشه

من مجرد بودم فقط یه بارعاشق شدم و ۵ساله ازدواج‌کردم ولی چندتا دوست معمولی داشتم که عین دوستای دخترم بودن وخیلییی هم هوامو داشتن مثل برادر

😕😕😕😕😕😕😕😕😕#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
خانوم چرا خشتک شکلک میذاری صبور باش😂

خشتک😂🤣

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خانوم محترم چرا قضاوت میکنی؟ایشون کاربر قدیمی هستن با یه عشق قدیمی .و میخوان که شناخته نشن

توی یه تاپیکی ک در مورد برنده شدن خ عبادی عصر جدید بود ریپ کرده بودی منو. خیلی رو مخمه چ گفته بودی😂😂

میدونم یادت نمیاد

یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))