2777
2789
اره 

خوب بنداز تو قابلمه بعد یه پیاز و یه سیر خورد کن اگه فلفل دلمه داری یکم خورد کن ادویه بزن با نمک آبریز  آب زیاد نریزی تا جایی که پخته بشه و ابش خشک بشه بعد یکم روغن میریزی تفت میدی خیلی خوشمزه میشه حرف نداره امتحان کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نونی 

سمبوسه عربی ، مواد لازم نون لواش ، سیب زمینبی اب پز شده ، سبزی معتر جعفری شنبلیله و ،، دلخواه ، پیاز سرخ شده ، دوتا سیب زمینی متوسط اب پز شده با گوشت کوب له کن  با ی پیاز بزرگ نگینی سرخ شده  مخلوط کن نمک و فلفل و زرد چوبه بزن و سبزیم معطر خورد شده بهش اضافه کن ، و بپیچ داخل نون لواش به روش مثلثی و مثل یمبوسه معمولی سرخ کن ، 

توجه این سمبوسه مواد داخلش هر چی کمتر باشه خوشمزه تره پس سمبوسه نازک بگیر و مواد زیاد نریز ، در ضمن طعمش از سمسمبوسه های با برنج  و سوسیس خوشمزه تره ، تست کنید   نوش جانتون 

خوب بنداز تو قابلمه بعد یه پیاز و یه سیر خورد کن اگه فلفل دلمه داری یکم خورد کن ادویه بزن با نمک آبر ...

گردن مرغ اره ولی حیف بال  ، بال باید ته قابلمه چید و ذوش پلو ریخت و قالبی در اورد وسلام 

غذا مخصوص سورپرایز ککردن بچه ها و البته مردای شکمو ، 

کوکو پاسنا ، پاستا ابکش میکنیم ، مواد پاستا هم طبق سلیقه شخصی میپزیم فقط رب نمیزنیم بهش میگذاریم هر دوشون یکم سرد بشن ، بخارشون تموم بشه بعد تخم مرغ و ادوبه به مواد میرنیم و همه با هم مخلوط میکنیم داخل تابه معمولی مثل بقیه کوکو ها یه تخت میریزیم و  شعله کم سرخ میسه ، اگ دفعه اول میپزین تخم مرغ بیبیشتر بزنین که ذاحت قالبی درش بیارید ، دستور غذاش عجیبه ، ولی محصول نهاییش اگ داخل نت سرچ کنین ی چیزی شبیه پیتزای زخیم و لازانیا تازه نه پنیر پیتزا نه مخلفات گرون نمیخواد هرپچی هم مواد بزنی خوشمزه میشه ، نسبت مواد به رشتش بیستر باشهدهم بهتره، اینم ی بار تست کنید ، من ۱۰سال پیش اولین بار پختمش ولی جز خوشمزه هاست 

من چی بپزم فردا؟؟؟ شوهرم این هفته ناهارا خونس ساعت۱۱ هم از خاب بیدار میشم

ماکارونی

هرچقدرم اوضاع سخت باشه عاشقانه میخوامت ❤️همه تاپیکام زندگی و حرفای نگفته امه که فقط اینجا میتونم بگم 🌹☺️