2777
2789
میشه رفت😐 پریود باشی مشکل داره

نه دیگه غسل ب گردن باشه ینی پاک نیست 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه عزیزم ،درحال جنابت و حیض نمیشه رفت اگه میتونی غسل و اگه شرایطش رو واقعا تا اون موقع نداری تیمم بدل از غسل بهت واجبه

آقای دلهای جوون و پیر🔸یاحسین تویی نعم الامیر    من گدات آقا😔 هرچی دارم همه کرمته. آرزو من حرمته کربلات آقا😔
سایپا مطمئن😁

عاره ارواح شیکمشون 😂

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
شکم مگه ارواح داره؟🤔😂😂

نمیدونم بچیزی شنیدم منم شایدم اشتباه گفتم🥺😆

این ۱۱۱ یعنی چی؟؟الان ما به چی نظر بدیم؟؟یه سه تا یک؟؟😐😐😐 خیر نمیتونه بره مسجد مگر اون قسمتی که مخصوص افراد مشکل داره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

مشکل شرعی داره

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...