2777
2789
عنوان

رشته ی پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 122 پست
خب الان ١٥٠٠ يورو به پول ما چقدر ميشه؟ بعد كار كردن تو كشور غريب و همزمان پزشكي خوندن واقعا راحت ني ...

مث من که با2500 پزشکی هیچ جا نمیارم

طرف با 100000قد نخود حالیشه

با سهمیه پزشکی میاره

سواد کدوممون بیشتره خانوم دکتر؟؟؟؟؟

مث من که با2500 پزشکی هیچ جا نمیارم طرف با 100000قد نخود حالیشه با سهمیه پزشکی میاره سواد کدوممون ...

من نگفتم سواد شما پايينه

گفتم؟

سهميه هميشه بوده

اگه نبود شايد من به جاي ازاد روزانه مياوردم

ديگه شرايط همينه بايد ساخت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منطقه دو یکم راحتتره راستش گفتم پول پردیس رو بدم از ايران خارج شم دیدم ماشالا همه خارج دارن میشن ...

من سالهاست تو كروهاي المانم 

حتي يك نفرم براي رضاي خدا نديدم دوره ي  پزشكي عمومي اونحا پذيرش شده باشه (تخصص البته زياد ديدم)

نهايتش بتونن پذيرش كالج ام كورس بگيرن ولي اخرس ورودي پزشكي اخر كالج رو قبول نميشن

پذيرش مستقيم اصلا نديدم

جدی؟علتش چیه

پزشكي المان از كل دنيا متقاضي داره

ورودش خيلي خيلي سخت تر از كنكور  ايرانه چون هزينه اموزش پزشكي اونجا برا دولتش خيلي بالاست  

اما دوره ي تخصص ورودش راحته 

چون پزشكي كه تو كشور  ديگه براش هزينه شده حالا به عنوان نيروي كار شيفت بيمارستاناشونو پوشش ميدن و اين برا اونا سود خالصه 

گفتم كه پزسك عمومي كه برا دوره ي تخصص رفته باشه خيلي خيلي زياد ديدم  اما پذيرش عمومي حتي يك نف ...

عجب

چه کشوری برای پزشکی عمومی هزینه ش مناسب تره و کشور خوبیه

اگه انقدر وحشتناکه چرا همه اقدام میکنن

ب هوش قبولیش ربط نداره؟تست هوش اینا میگیرن؟

نه تست هوش نميگيرن

مثل كنكور ايران از همون درساي كالج هست

ولي رقابتش خيلي شديدتر از ايران هست 

چون شما در واقع داريد با برترين دانشجوهايي كه از كل دنيا تونستن با معدلاي بالا وارد كالج ام كورس بشن رقابت كنيد 

زبانشونم اكثرا خيلي از ماها قويتره چون سالها الماني خوندن

ا

نه تست هوش نميگيرن مثل كنكور ايران از همون درساي كالج هست ولي رقابتش خيلي شديدتر از ايران هست  ...

ولی هر دانشگاه ازمون ورودی خودشو داره دیگه؟

درسای کالجشون چیه؟

جایی هست ازمون ورودی دانشگاهاشونو ببینم؟المانی بلد نیستم

جایی هست ترجمه شده به انگلیسی باشه سوالاشو ببینم؟

عجب چه کشوری برای پزشکی عمومی هزینه ش مناسب تره و کشور خوبیه اگه انقدر وحشتناکه چرا همه اقدام میکن ...

تركيه و روسيه ميدونم ورودي راحت با هزينه كمتر دارن 

المان خوب مثل كنكور ايران كه هشتصدهزار نفر شركت كننده داره اخرش فقط دوهزار نفر قبول ميشن 

اينجا هم متقاضي خيلي زياده ولي اخرش ظرفيت خيلي كمي برا پذيرش دارن 

همه اقدام ميكنن چون واقعا پزشكي تو المان خيلي درامدش به نسبت كاري كه ميكنن بالاست 

شيفتاي كم و بيمار كم و زندگي راحت با حقوق عالي

تركيه و روسيه ميدونم ورودي راحت با هزينه كمتر دارن  المان خوب مثل كنكور ايران كه هشتصدهزار ...

مرسی

من الان تو ی وب یه سری مصاحبه با کسایی که پزشکی اوردن دیدم

نوشته بود از 35 نفر خارجی برای پزشکی7 نفر قبول شدن که من ایرانی بودم بقیه عرب

ولی هر دانشگاه ازمون ورودی خودشو داره دیگه؟ درسای کالجشون چیه؟ جایی هست ازمون ورودی دانشگاهاشونو ب ...

بله هر كالج ازمون جدا داره 

شما اول بايد پذيرش كالج بگيريد برا ورودي كالج معدل نزديك بيست (كه معادل نمره ي يك درالمان هست)بايد داشته باشيد توي ديبلم و پيش 

معدلاي نوزده و نيم به بالا هم شانس پذيرش دارن ولي خوب احتمالش خيلي كمه

بعد كه وارد كالج شديد فرض كنيد كه از بين صدتا دانش اموزي كه معدل بيست از كل دنيا هستن فقط دونفر از هر ورودي برا پزشكي و دندون قبول ميشن 

مشكل سختيه سوالا نيست اصلا 

مشكل رقيب هاي خيلي خفنه در واقع

به نظرم اسونترين راه قبولي پزشكي تو ايرانه و خين تحصيل مدرك ب دو زبانتون رو بگيريد و بعد برا تخصص بريد