حنا23 مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 1425 عنوان بی بی چک چنددرصد درسته ؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 24896 بازدید | 75 پست مامانا خانما سلامممامروز بی بی زدم مثبت بود؟بنظرتون کی برم ازمایش ؟کی به بقیه بگم؟البته ناگفته نماند بچه دوم خیلی استرس دارم تا خوشحالی بعد ۷ماه اقدام نتیجه گرفتم 1398/06/09 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا311 عضویت: 1394/02/27 تعداد پست: 3073 پری من همیشه مرتب .طوری ک هرماه ۴-۵روز زودتر علائم ش هست. بعد نوک س خیلی حساس شده بود.بعد ۲دقیقه بچه اولت چند سالشه؟
f_s_88 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2028 من الان ۵ روز از پریودم گذشته دیروز بی بی چک زدم دوتا منفی بود...هیچ اثری هماز پریود شدن نیست...فقط ... پاشو برو آزمایشیا مامان شدی یا دلیل داره که تآخیر افتاده دیگه لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت.... ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم / یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8843 من الان ۵ روز از پریودم گذشته دیروز بی بی چک زدم دوتا منفی بود...هیچ اثری هماز پریود شدن نیست...فقط ... من مث تو بودم بعد ۵ روز رفتم دکتر گفتم یچیز بده پری شم گفت توکل بخدا برو یه آزمایش بده شاید مثبت شد ک مثبت شد😍😍😍😍 گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بانوی_عمارت97 عضویت: 1397/10/16 تعداد پست: 1376 بچه ها من 1سال و نیم ال دی میخوردم سه ماهه ک دیگه نمیخورم هرسه ماه هم پریودام عقب میفته بی نظم شده یعنی از عوارض ال دیه؟ کسی تجربشو داشته؟ توی ترافیک ذهنم تو یک آهنگ آرومی 💑❤
zizigolo74 عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 5461 پاشو برو آزمایش یا مامان شدی یا دلیل داره که تآخیر افتاده دیگه یه دختر دا م این ماه یکبار از دستمون در رفت اصن امادگی بچه دوم ندارم میترسم برم ازمایش بدم بخدا سر اولی همون ۵ ثانیه اول خط پررنگ افتاد همون روز پریودم
zizigolo74 عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 5461 من مث تو بودم بعد ۵ روز رفتم دکتر گفتم یچیز بده پری شم گفت توکل بخدا برو یه آزمایش بده شاید مثبت شد ... بی بی چکات منفی بود؟؟؟؟
f_s_88 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2028 یه دختر دا م این ماه یکبار از دستمون در رفت اصن امادگی بچه دوم ندارم میترسم برم ازمایش بدم بخدا سر ا ... برو آزمایش بده خیالت راحت شه، چرا استرس به خودت میدی؟ اگه هستی که مبارکه اگه نیستی دکتر دارو میده آمپول میشه درمان میشهتوکلت به خدا انشاءالله هر چی به صلاحته لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت.... ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم / یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
بارانا00000 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 8843 بی بی چکات منفی بود؟؟؟؟ آره گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
zizigolo74 عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 5461 برو آزمایش بده خیالت راحت شه، چرا استرس به خودت میدی؟ اگه هستی که مبارکه اگه نیستی دکتر دارو میده آم ... شاید عصر برم😭😭😭من بچه دوم نمیخوام فعلا اعصابم نمیکشه دیگه😭😭😭
f_s_88 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2028 شاید عصر برم😭😭😭من بچه دوم نمیخوام فعلا اعصابم نمیکشه دیگه😭😭😭 حالا هرچی که خیره، ولی اگه نمیخوای جلوگیری سفت و سخت انجام بده لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت.... ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم / یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔