2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 38 پست
برا من واقعا مفید بود چسبوندیمش به تخت خودمون راحت راحت  البته نوزاد نوجوان گرفتیم

چقدر خوب،ولی من جام کمه نمیتونم اینکارو کنم نهایت همون تخت پارک به زور پیش تختم‌جا بشه

خداجونم خودت مواظب پسرمو همسرم باش همیشه سالمو شاد باشن میسپارمشون به خودت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل تخت کودک میمونه میچسبونم ب تخت خودم اوایل ک نوزاده. برا شیردهی و... بعد میذارم تو تختش دیگه خ ...

آخه من جای اونو پیش تختم ندارم وگرنه خوبه

چقدر خوب،ولی من جام کمه نمیتونم اینکارو کنم نهایت همون تخت پارک به زور پیش تختم‌جا بشه

مام دو تا اتاق داریم ک کوچبکضو میخام اتاق بچه کنم.

بزرگه رو تخت خودمونو توش بذارم

اون وخ برا مهمون فقط ی هال میمونه ک بره توش. اونم منهای مبل شش متر بیشتر نیست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مبارک باشه

البته تخت پارک تا 2 سالگی جواب میده شاید کمتر

ولی من تا یک سالگیش تو اتاق خودش بود چون بچه اون.اب زیادبیدارمیشه برای اینکه شوهرم راحت بتونه بخوابه جدا بود بعداز یکسالگی پیش تخت خودمونه

مام دو تا اتاق داریم ک کوچبکضو میخام اتاق بچه کنم. بزرگه رو تخت خودمونو توش بذارم اون وخ برا مهمون ...

منم همینطورم،الکی میگم نخرم الان،همون تخت پارکو گهواره رو بگیرم تا وقتی بزرگتر شد براش تخت بگیرم

مبارک باشه البته تخت پارک تا 2 سالگی جواب میده شاید کمتر ولی من تا یک سالگیش تو اتاق خودش بود چون ...

همسر منم صد درصد اذیت میشه چون ۵ صبح بیدار میشه،نمیدونم چیکار کنم

منم همینطورم،الکی میگم نخرم الان،همون تخت پارکو گهواره رو بگیرم تا وقتی بزرگتر شد براش تخت بگیرم

خب بچه ها ک گفتن تخت پارک خودش گهواره میشه

برا چی میخای گهواره بخری

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خب بچه ها ک گفتن تخت پارک خودش گهواره میشه برا چی میخای گهواره بخری

منظورم همون بود جفتش باهمه

ما یدونه اتاق خواب بیشتر نداریم😭😭

عیبی نداره ما دوتا داریم اما کوچیکه پس فایده نداره

انشالله همه مون خونه های بزرگ تر میگیریم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشالله همه مون خونه های بزرگ تر میگیریم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشالله