2777
2789
عنوان

بادکش رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 19396 بازدید | 46 پست
خداحفظش کن .انشالله بسلامتی ب وقتش نی نی بیاد بغلت منم دعا کن زود مامان شم .

ممنون بابت دعای قشنگت.ان شاءالله تو هم مثل من غافلگیربشی.همین ماه مامان بشی.کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم سوال داشتی درخدمتم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت .چن تا لیوان میذاشتی.کمر رو هم میذاشتی

نه گلم.فقط رحم وتخمدان.3تا.یکی رحم دوتا هم تخمدانها.هرتخمدان یکی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
نه گلم.فقط رحم وتخمدان.3تا.یکی رحم دوتا هم تخمدانها.هرتخمدان یکی

عزیزم به منم توضیح میدین که چطور گذاشتین؟روشش چجوریه؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
عزیزم به منم توضیح میدین که چطور گذاشتین؟روشش چجوریه؟

سه تا تیکه سیب زمینی یا سیب درخت یا هرچیز سفتی ک بشه چوب کبریت بهش فرو کرد رو بگیر تو هر کدوم 4_5تا چوب کبریت فرو کن.یکی بذار رو رحم دوتا هم رو تخمدان ها.

با فندک یا ی کبریت دیگه این کبریتارو روشن کن(ب نوبت,ن که هر سه تارو باهم)روشن ک کردی لیوان رو نگه دار روش چندثانیه.بعد بذار روش.قشنگ مکش ایجاد میشه.اگه نشد دوباره انجام بده.7 دقیقه صبر کن بعد از گوشه لیوان هوا وارد کن تا کنده بشه.

نکته.بگو همسرت برات بذاره.یکشب در میون.بعدشم با روغن سیاهدانه ماساژ بده.

اگه میتونی ی بار بیرون انجام بده تا یادبگیری.

تو کارهای روزانه نذار شکمت خیس بشه.یا پیشبند ببند یا اگه مثل ِِِِمن یادت میره کلا ی چادر نازک همیشه دور کمرت بسته باشه

بازم اگه سوالی داشتی من درخدمتم.

اگه مطلب برات مفید بود و دوست داشتی واسه سالم دنیااومدن نی نیم دعا کن.ممنون

سه تا تیکه سیب زمینی یا سیب درخت یا هرچیز سفتی ک بشه چوب کبریت بهش فرو کرد رو بگیر تو هر کدوم 4_5تا ...

ممنونم عزیزم،لیوانش فرقی نداره چی باشه؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
سه تا تیکه سیب زمینی یا سیب درخت یا هرچیز سفتی ک بشه چوب کبریت بهش فرو کرد رو بگیر تو هر کدوم 4_5تا ...

برای سلامتی نی نی ت صلوات فرستادم عزیزم

هر چی بزرگترباشه هم عملکردش بهتره هم دردش بیشتر.

من سه تا شیشه مربا(از این کوچیکا که سرش تنگِ تهش گشادتر)میذاشتم

هر چی بزرگترباشه هم عملکردش بهتره هم دردش بیشتر. من سه تا شیشه مربا(از این کوچیکا که سرش تنگِ تهش گ ...

مرسی عزیزم

دوس دارم انجامش بدم فقط از اینکه میگن درد داره میترسم

درد نداره عزیزم من شب در میون برای خودم ک رحمم تقویت شه و برای شوهرم ک اسپرم نداره انجام میدم هیچ دردی نداره فقط یکم احساس کشیدگی روی پوستت داری اونم بخاطره اینه ک مکش داره بنظر منکه اصلا درد نداره ولی بادکش گرم بهتر از بادکش سرد هس خواستی انجام بدی بادکش گرم و انجام بده🙂

عزیزدلم هر کی ی روشی داره روش من اینطوریه با ی پنس یا قیچی انجامش میدم ی تیکه پنبه رو با پنس یا قیچی میگیرم ب الکل صنعتی آغشته میکنم و آتیشش میزنم بعد حدود ی ثانیه تویه لیوان میگیرم تا گاز الکل داخل لیوان بره و سریع لیوان رو میزارم روی پوست اینجوری هم راحته خواستی امتحانش کن

درد نداره عزیزم من شب در میون برای خودم ک رحمم تقویت شه و برای شوهرم ک اسپرم نداره انجام میدم هیچ در ...

عزیزم سلام ببخشین برا تقویت اسپرم کجارو بادکش میذاشتی؟

زیباترین لحظه برای من نفس کشیدن نوزاد چند دقیقه ای تو دستامه  
عوارض نداره این باد کش کردن؟؟؟  تا چندوقت باید انجام. داد؟؟؟

نه.خیلی هم فواید داره.

فواصل بین پریودی یک شب در میان انجام بدین

من همه جیزم خوب بود فقط پلی کیستیک بودم بعد از آموپلای تحریک تخمک که میزدم بادکش سنتی مینداختم که خک ...

منم اچ ام جی میزنم الان قراره یه ۸ روز دیگ برم تخمک کشی میتونم بادکش انجام بدم ضرر نداره میترسم داروهام اثر نکنه یا بد باشه ؟

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️