2777
2789
عنوان

امشب رفتیم عروسی داماد.......

495 بازدید | 27 پست

دامادقدش تا سرشونه عروس 

میدونم بمن چ و بتوچه و اینا اما کلا بنظرتون اینکارجالبه؟میدونم عاشق نبودن کاملا سنتی

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به_من_چه#  

به_تو_چه#  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

ديگه الان ادما به اين چيزا بها نميدن

اگه بها بدن يا بايد با ادم نا مناسب ازدواج كنن يا بمونن خونه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یعنی چی انکار جالبه؟!

اگه قد دست خود آدم بود مطمئنن هرکسی بهترین حالتشو برای خودش میپسندید

خوبه مثلا شما با یه مرد خیلی خیلی زیبا مزدوج شی یکی بیاد پشت سرت بگه عروس زشت بود داماد قشنگ بنظرتون اینکار جالبه؟  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

من دوتا دختر ميشناسم اينا خييلي قد بلندن 

خوب چون همش ميگفتن شوهر قد بلند 

مجرد موندن ديگه

نميگم بده! واي اينا خودشون ناراحتن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
وای زیاد خوب نیس ک..ادم حس میکنه مرده و موقع رابطه هم شخصا یجوری میشم فک میکنم 😁😁حس خوبی نداره...ت ...

خيلي ها وقت ازدواج تقريبا مثل هم هستن

بعد ازدواج خانم خييلي درشت و هيكلي ميشه مرد همچنان لاغر و ريز

رابطه نبايد بر اين أساس بنا بشه