نه جالب نیس اماازوقتی اومدم نی نی سایت معیارام قاطی پاتی شدن والا دیشب توتاپیک مردی که ابروبرداره دیدم چقدجامعه دیدش تغییرکرده این ش. که دیگه هرچی دیدم تعجب نکنم کاربری علیرضا میگفت چی اشکال داره که مردابرداره برقصه مگه این کارامال زناس فقط هی بحث وبحث تامیخاستم بگم که خب پس حالاکه خیلی چیزاعوض شده بروحامله بشودیگه چرازحمتش پای زناباشه که اسی جون لطف کردتاپیک قفل کرد راحت شدم😆
من دوتا دختر ميشناسم اينا خييلي قد بلندن خوب چون همش ميگفتن شوهر قد بلند مجرد موندن دي ...
ولی من به شخصه فکر میکنم اگه شوهرم یه سر و گردن ازم کوتاه تر باشه اونموقع ام هیچوقت خوشحال نیستم و همیشه خجالت میکشمو دوس دارم قایمش کنم .این چیزا بیشتر به سلیقه آدما برمیگرده
نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
راستش من به دختر و پسر میگم چیزای مهم تر از قد قیافه و رنگ پوست و رنگ چشم هم ه ...
صد در صد هست ولی ادم حداقل باید ظاهر طرف تا حدی براش قابل تحمل باشه و گرنه اصلا طرف مقابل اخلاق همه چیش اوکی وقتی آدم دلش نخواد معذرت میخوام کنارش لالا کنه چه فایده .بدتر زندگی رو به اون بنده خدا هم زهر میکنه
نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .