2777
2789
عنوان

کمککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست
اتفاقا بستم 

عزیرم خیلی برا سلامتیت ضرر داره دیگه نکش خواهشن🌹🌹🌹

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سنگین خیلییی اگه خرماداری بخوراگه نداری چای نبات بازنجبیل عالیه براسره درد زنجبیلویاباچایی بخوریاب ...

اره بیصاحاب خیلی سنگینه اره اتفاقا خرما داریم باید پاشم اب جوش بیارم یکم زنجبیل دم کنم بخورم 

زنجبیل فشارمم میبره بالا؟؟؟

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
اره بیصاحاب خیلی سنگینه اره اتفاقا خرما داریم باید پاشم اب جوش بیارم یکم زنجبیل دم کنم بخورم  ...

مسکن قوی هست باخرمانخوریاهمزمان یه نیم ساعت فاصله بده

تیکربارداری آیندمه صلوات بفرستین تابراورده بشه😍😍😍😍😍👶👶👶👶👶👶👶👶👶
خب بخواب.منم میگرن دارم قرص میخورم بعدش میخوابم بهتدمیشم.اگه میتونی یه چای هم بخور

اتفاقا میگرن دارم والا انقدر فشارم افتاده ی لیوان شربت شیره خرما غلیظ خوردم بازم بالا نمیاد میترسم بخابم 

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
عزیرم خیلی برا سلامتیت ضرر داره دیگه نکش خواهشن🌹🌹🌹

واقعا هر سری میگم دیگه نمیکشم ولی نمیتونم ولی انقدر حالم بده الان ک دیگه فکر نکنم بکشم

نترس.خب مگه مجبوری برات سنگینه اگه قلیون دوس داری پرتقال بکش سبکتره سیب سنگینه

این رو اولین بار بود کشیدم دیگه از این غاطا نمیکنم والا  

این رو اولین بار بود کشیدم دیگه از این غاطا نمیکنم والا  

من ونامزدم خونمون جداس هرشب میکشیم من سیب یخ میکشم سیب اذیتم میکنه همش نمیکشم😶منم مثل خودتم میگم دیگ نمیکشم ولی دلم میره سمتش😁

ازمن میشنوی قرص که خوردی بخوابی برات بهتره

من ونامزدم خونمون جداس هرشب میکشیم من سیب یخ میکشم سیب اذیتم میکنه همش نمیکشم😶منم مثل خودتم میگم دی ...

فدات عزیزم پس لنگه همیم   

وای منم دو هفته پیش همینو کشیدم سردرد گرفتم پشتش حالت تهوع و سرگیجه. قرص ضدتهوع و ژلوفن خوردم. بعدم ...

وای بخدا من دارم از استرس میمیرم میترسم میگم نکنه بیفتم بمیرم خیلی میترسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز