2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زری جان چیکار کنم به دادم برس ولک😂😭

ببین اگه میخوای موبوگرام نصب کنی... اول باید توی گوگل پلی سپر ایمنیو غیر فعال کنی... چون اگه فعال باشه صدبارم که نصب کنی حذف میشه یعنی خوده گوگل پلی حذفش میکنه.... اول اونا غیرفعال کن بعد نصبش کن

ببین اگه میخوای موبوگرام نصب کنی... اول باید توی گوگل پلی یگر ایمنیو غیر فعال کنی... چون اگه فعال با ...

اصلا نیس تو گوگل پلی . 

من چن ماه از این موبو استفاده میکردم بدون فیل تر 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

اگه قبلا داشتی موبوگرام و توی فایلات نگاه کن... احتمالا اونجا باشع... نصبش کن.... اگرم نداشتی جایی نمیتونی پیداش کتی مگراینکه توی کانال بری.... که وقتی تل نداری کانالشم نداری 

اگه قبلا داشتی موبوگرام و توی فایلات نگاه کن... احتمالا اونجا باشع... نصبش کن.... اگرم نداشتی جایی ن ...

زری جان؛ خود برنامه هست ولی از اول باید شماره بزنم ؛ شماره مو که میزنم میگه معتبر نیس

زری جان؛ خود برنامه هست ولی از اول باید شماره بزنم ؛ شماره مو که میزنم میگه معتبر نیس

باید یکم صبر کنی... حداقل 12 ساعت حداکثر24 ساعت... چون چندبار زدی خطا میزنه.... دیگه بهش دست نزن... اگه زیاد بزنی احتمال داره کلا حذفت کنن.... 

باید یکم صبر کنی... حداقل 12 ساعت حداکثر24 ساعت... چون چندبار زدی خطا میزنه.... دیگه بهش دست نزن... ...

الان رفت مرحله بعد که کد میده ولی هنو کد نداد