2777
2789
قنبر همسرته؟ 😎

ن همسایمونه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه متن رو اماده نوشته داری از اول تاپیک بزن  شما هنوز دوشیزه ای؟

نه متاسفانه من تازه عضو شدم همونم با بدبختی نوشتم و دوستان هم یکم منتظر شدن که عذر میخوام والا نمیدونم چند تا دکتر میگن بله دیده میشه فقط یکی دو تا میگن از ادن نوع که پاره نمیشه معذرت میخوام اینجوری نوشتم

من  چیکار کنم تو این وضعیت بلاتکلیفی دارم میمیرم میگه اسباباتو جمع کن میخوام خونه رو تحویل بدم ...

طلاق بگیر ماشین و خونه رو بگیر حالشو ببر 

اون نامرد هم به خدا بسپار 

اگه دوشیزه ای به خاطر اینکه بعد ۵ سال هنوز دوشیزه ای دادگاه حق طلاق بهت میده 

و اینکه مهریتو بزار اجرا مجبوره بخاطریکه مهریه نده طلاق بده بالاخره

خوب از خدات باشه جهاز  جمع کن برو خونه بابات البته اگه پشتتن  بعد برو شکایت نفقه بهت تعلق میگیره و عدم تمکین بگیر یا بگو طلاق نمیخوام فقط مهریمو بده انقدر بکشونش دادگاه که خسته شه 

من  چیکار کنم تو این وضعیت بلاتکلیفی دارم میمیرم میگه اسباباتو جمع کن میخوام خونه رو تحویل بدم ...

هیچ غلطی نمیتونه بکنه از هر رفتار بدش مدرک جمع کن حالا که زیر سرش بلند شده اصلا احساساتی نشو چون اون با ت چنین میکنه اموالو اصلا بهش نده برو پیش وکیل حسابی الان که وضعتم خوبه همونارو خرج طلاقت کن یه قرون بهش نده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

نه متاسفانه من تازه عضو شدم همونم با بدبختی نوشتم و دوستان هم یکم منتظر شدن که عذر میخوام والا نمیدو ...

یه وکیل خوب بگیرر میری پزشکی قانونی اگه باکره باشی ثابت شه که حله چند سالته استاتر؟ 

نه من کاری نکردم منتها میگه طلاقت نمیدم

نزنی به نامشااا

این معلومه میخواد چیزایی که زده به نامتو برگردونه بعد جدا بشه، هر کاری میخوای بکن ولی اسنادو برنگردون

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه متاسفانه من تازه عضو شدم همونم با بدبختی نوشتم و دوستان هم یکم منتظر شدن که عذر میخوام والا نمیدو ...

اگه از نوعی باشه که پاره نمیشه شوهرت میتونه بزنه زیرش و بگه من رابطه داشتم و پاره نشده 

ولی اگه از اون نوع نباشه بخاطر همین دوشیزگیت میتونی ثابت کنی که مشکل جنسی داره و طلاقت رو بگیری مهرتم تا قرون اخر ازش بگیری تا بفهمه نامردی تاوان داره

عههه😁اکبرم همسایه ماس☺️😆

سلام برسون🥴

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

فقط پزشکی قانونی همه رو میتونه درست تشخیص بده یه دورانی راهم افتاده بود وکیل یادت نره چون از بی اطلاعیت سو استفاده میشه بدون وکیل

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!