2777
2789
عنوان

بی بی چک

422 بازدید | 33 پست

سلام عزیزان.امروز چند روز پریودم عقب افتاده.3روز پیش بی بی چک زدم منفی بود.فردا صبح میخوام دوباره بزنم.دل تو دلم نیس که مثبت بشه.لطفا یه صلوات برا حاجتم بفرستین.دارم زود میخوابم انقدر هولم  

امشب وخیالت راحت ک نمیتونی بخوابی از شدت استرس دیدم ک میگم

تا صب ۱۰۰۰بار بیدار میشی اخرشم ساعت ۵ یا ۶ صب میذاری دیگم نمیخوابی😐😐😐

کاربر خیلی خیلی قدیمی ام نی نی سایت و مثل کف دستم میشناسم😁   ولی به لطف دوستان ترکیدم😏🙄      لطفا واسه به سلامت گرفتن دستای نی نیم یه صلوات مهمونم کنید 🥰🥰🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امشب وخیالت راحت ک نمیتونی بخوابی از شدت استرس دیدم ک میگم تا صب ۱۰۰۰بار بیدار میشی اخرشم ساعت ۵ یا ...

اره میدونم چون چند شب پیشم همینکارو کردم.3و45بیدار شدم دیگه خوابم نبرد بعدش 4صبح بی بی چک زدم منفی بود که دینه اصلا خوابم نبرد.از ترس اینکه پریود نشم اومدم تو رختخواب دیگه مغزم جواب نمیده خیلی تو فشار روحی ام

بسپر بخدا.ان شاءالله ک مامان شدی.

نیمه شب هم بزنی درسته.مهم اینه ک ادرارت غلظت داشته باشه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
الان بزن دیگه بیاهمینجاخبرمون بده منم برات دل تودلم نیست عاشق بی بی چک مثبتم

نه الان نمیشه چون من خیلی دسشویی میرم هر دقیقه و آبم خیلی میخورم کلا ادرارم بی اعتباره خودم میفهمم.فقط صبح غلیظه.برام دعا کن عزیزم یه صلوات بفرست.صبح ایاشاله خبر خوش بدم

نه الان نمیشه چون من خیلی دسشویی میرم هر دقیقه و آبم خیلی میخورم کلا ادرارم بی اعتباره خودم میفهمم.ف ...

ان شالله صبح خوش خبرباشی بدون استرس بخواب هرچی خواست خداهست شده دیگه  منوتگ کن فردا تو تاپیک بی بی چکت

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

منم میخوام ازماه اینده اقدام کنم سرتاریخ پریودم میمیرم از ذوق ولی دلم میخواد آذرماه یادی ماه بارداربشم که نی نی مهربه دنیابیاد یعنی میشههههههه؟؟؟؟ ای خدااااا

منم میخوام ازماه اینده اقدام کنم سرتاریخ پریودم میمیرم از ذوق ولی دلم میخواد آذرماه یادی ماه باردارب ...

وای من کلی برنامه ریزی کرده بودم ک بچم شهریوری باشه.چون من وباباش شهریوریم.موفق شدم اما حکمت خدا این بود ک بره پیش خودش.ایندفعه گفتم هر چی خیره پیش بیاد.

گلم پاییز فصل خوبی برای باروری نیست.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
وای من کلی برنامه ریزی کرده بودم ک بچم شهریوری باشه.چون من وباباش شهریوریم.موفق شدم اما حکمت خدا این ...

من اردیبهشت باردارشدم ولی پوچ شد هرچی خدابخواد میشه

من اردیبهشت باردارشدم ولی پوچ شد هرچی خدابخواد میشه

البته.من کلی ذوق کردم ک ایندفعه تولد میفته اردیبهشت اما خوب دوقلو شد واحتمالا فروردینی بشن.دعا کنید بمونن برام