2777
2789
عنوان

دختر دارها

| مشاهده متن کامل بحث + 62913 بازدید | 128 پست

یکی از اقوام همسرم، آرایشگره.. خانومه میگفت از وقتی موهای زائد آبجی کوچیکش دراومده، وکس کرده واسش.. الان ابجیش20 سالشه.. میگه هیچی مو درنمیاره دیگ🤕

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من دخترم كوچيكه ولي يه كتاب روانشناسي ميخوندمركه نوشته بود به هيچ وجه مادر اين كارو نبايد انجام بده

بايد خودش ياد بگيره انجام بده

اگه خودش انجام بده ميفهمه كه اون قسمت حريمشه و حتي مادر كه نزديك ترين كسشه نبايد ببينه

ولي اگه مادر اينكارو انجام بده حياش ميريزه و در دفعات بعدي راحت تر ميتونه به كس ديگه هم نشوتش بده

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
شما باید بزنی؟خودش چرا نمیزنه؟

گفتم که نیاز به راهنمایی دارم 

اگه کسی این تجربه رو داره راهنمایی کنه چکار باید کرد 

اگه سخته تو خصوصی بگپیم

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
یکی از اقوام همسرم، آرایشگره.. خانومه میگفت از وقتی موهای زائد آبجی کوچیکش دراومده، وکس کرده واسش.. ...

راست میگه خیلی موثره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عزیزم خودش باید بزنه اما نه با وسایلی مثل تیغ و ژیلت کرم موبر بهترین راهه،در ضمن ده سال واقعا سن کمی ...

میدونم سن کمیه اما نمدوم هرومون چیه ؟!!!

خودم هم دارم شاخ در میارم 

اما دکتر گفت نرماله

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪
راست میگه خیلی موثره

آخه خیلیی درد داره.. بچه سنش کم باشه، میتونه تحمل کنه؟ اون میگفت از 11 سالگی شروع کرده... می‌گفت 1 بارم نزاشتم ژیلت بزنه ب اونجاها.. فقط وکس

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔
گفتم که نیاز به راهنمایی دارم  اگه کسی این تجربه رو داره راهنمایی کنه چکار باید کرد  اگه ...

براش کرم موبر بخر

بگو برو تو حموم بزنه بعد چند دقیقه هم خودت تایم بگیر بگو بشوره کرمو

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
گفتم که نیاز به راهنمایی دارم  اگه کسی این تجربه رو داره راهنمایی کنه چکار باید کرد  اگه ...

خودش بهتون گفت لازمه که بزنین موهاشو؟به نظرم تو این سن ژیلت مناسب تره ولی یادش بدین خودش انجام بده.بالاخره باید یاد بگیره

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی