2777
2789

بجز دستکش

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادستم

سریعم میشورم دستامو زیرناخوناموتمیزمیکنم دیگه روش نمیره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یهو همه دارن میرن حموم اینجا عجیب القریبا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ﺑﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺍﺳﺘﺎﺭﺗﺮ ﻋﺰﻳﺰﺍﻥ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻲ ﻭﺍﺟﺒﻲ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﻳﺎ ﻫﻤﻭﻥ ﻧﻮﺭه ﺍﺳﻠﺎﻣﻲ ﺑﺪﻧﻢ ﺗﺎﻭﻝ ﻣﻴﺰﻧﻪ و ﺯﺧﻣي ﻣﻴﺸﻪ و ﺧﻮﻧ ...

احتمالا تایم زیادی میزاری که ناول میزنی،سُنتی و صنعتیشم فرق داره.از جای معتبرم بگیر..قبلشم باید بدنت خشک باشه.

این هشتگ رو یخون در موردش من قبلا گذاشتم

نوره#  

واجبی#  

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
احتمالا تایم زیادی میزاری که ناول میزنی،سُنتی و صنعتیشم فرق داره.از جای معتبرم بگیر..قبلشم باید بدنت ...

ﻣﻤﻧﻮﻥ ﺍﺑﺠﻲ ﺟﻮﻧﻤﻤﻤﻢ

ﻫﻢ ﺳﻨﺘﻲ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻡ ﻫﻢ ﺻﻨﻌﺘﻲ

ﺧﻴﻠﻲ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﻢ ك ب ﺑﺪﻧﻢ ﻧﻤﻴﺴﺎﺯﻩ

ﺍﺧﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﻛﺎﺭ ﺭﺍﺣﺘﻲ ﻫﺴﺖ 

حيف