2777
2789

یه خانومی بود آمریکا زندگی میکرد شوهرشم امریکایی بود یه دختر داشت به اسم اما

هی بهش میگفت لیمو

اون کجاست؟ میخوام ببینم دخترش چه شکلی شده  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکهای قدیمی رو از کجا میشه پیدا کرد؟

والا قبلنا برای اینکه تاپیکا رو ببینی میشد بازه زمانی تعیین کرد الان اونم نیست 

باید سرچ کنی درباره موضوعی که می خوای شاید بیاره برات

همه سایتا پیشرفت می کنن این سایت پس رفت داره ، امکانات قبل خودشم دیگه نداره😠

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

من میگم کمپین بزنیم تاپیک هایی ک به نی نی سایت نمیخوره و ربطی به تایتل سایت نداره رو در لحظه گزارش بزنیم اینطوری تعداد تاپیک های مسخره مث مادرشوهر و خوارشوهر و خیانت و من خوشگلم یا تو :/ کمتر میشه

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

😫😫😫😭😭😩😩😩😩🤧🤧🤧🤧🤧

اووو قدیمیم ها 😐احترام بگذارید😤

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

ای باااااباااااا بیخیال بابا

یه جوری میگید پیشکسوت انگار پیشکسوت پرافتخار یکی از رشته های ورزشی هستید

بیخیال بابا

والا عضو قدیم و جدید بودن نی نی سایت اونچنان افتخاری هم نیست

درضمن شما خودتم همچین قدیمی نیستی قدیمی به عضویتای دهه هشتاد میگن.حالا یه چیزی هم جدیدا یاد گرفتن میگن ما خواننده خاموش بودیم

هممون چندین ساله خواننده خاموشیم دیگه از وقتی که گوگل رو شناختیم

بیخیال بشید دیگه هی کاربر جدید کاربر قدیم زشته بابا

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
من میگم کمپین بزنیم تاپیک هایی ک به نی نی سایت نمیخوره و ربطی به تایتل سایت نداره رو در لحظه گزارش ب ...

کاش فقط مادرشوهر و اینا بود

بچه های ۱۲ ۱۳ ساله میان همش درمورد عشق و اسم فامیل و استوری نظر میخوان😑😑

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
ای باااااباااااا بیخیال بابا یه جوری میگید پیشکسوت انگار پیشکسوت پرافتخار یکی از رشته های ورزشی هست ...

😂😂😂😂😂

👏👏👏👏👏👍

من خیلی دوست دارم تاپیکای اون موقع رو بخونم  اما سایت جستجوش ضعیفه بر حسب زمان نمیاره.

من همین الان بعثی وقتها سوالی واسم پیش بیاد بجای اینکهدبیام تاپیک بزنم و حرص بخورم که کسی جوابم را نمیده میرم توی گوگل سوالم را میزنم آخرشم مینویسم نی نی سایت تاپیکهای قدیمی میاد بالا هنوز هم از نظراتشون استفاده میکنم نی نی سایتیها قدیمیه عزیز که شاید دیگه خیلیهاشون اصلا نیان اینجا

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش
ای باااااباااااا بیخیال بابا یه جوری میگید پیشکسوت انگار پیشکسوت پرافتخار یکی از رشته های ورزشی هست ...

جواب# ندادن به کاربر های جدید معترض به پیشکسوت ها😂😂😂

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒

سایت شده حوزه علمیه.افتاده دست مذهبیا.گروهی گزارش میزنند.

چنان آن‌ها را ترغیب به گذشته و فقر و مرده پرستی و گریه و وافور و توسری می‌کنیم که دست روی دستشان بگذارند و بگویند، باید دستی از غیب برون آید و کاری بکند!

عزیزم شما برو تاپیکایه قدیمی ببین چقدر با ادب جواب همدیگه رو میدادن حتی با آقایون سایتم مسخره بازی درنمیوردن خیلی شیک و با کلاس جواب هم رو میدادن 

السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍