مهسا اسم خواهر منه ۲۴ سالشه به نظرت خیلی قدیمی نیست این همه اسم های به روز و خوشکل
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
مهسا اسم خواهر منه ۲۴ سالشه به نظرت خیلی قدیمی نیست این همه اسم های به روز و خوشکل
نه آخه این اسمای جدید اکثرا اجق وجقه به دلمون نمی نشست . بعدش خب هر اسمی بالاخره یه روز قدیمی میشه مهم اینه که رو بورس باشه بعد از مدت ها . مثلا از اسامی مذهبی فاطمه و مریم خیلی قدیمیه ولی انگار هنوز رو بورسه چون خیلی دیدم میذارن یا مثلا از پسرا امیر علی و امیر حسین و ...
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
مهلا یجوریه.اسم که قدیم جدید نداره...بعضی اسما همیشه مد هستند...بعد ادم باید یه اسمی بذاره که به همه ی دوران زندگی بیاد ...مثلا اسم یه شخص 60 ساله باشه مرسانا مثلا میگم قشنگه😏
من اسم دخترم ساریناس ولی دوس داشتم رامیلا بزارم شوهرم قبول نکرد بعد اسم پسرم هم سورنا دوس دارم با اوتانا ولی شوهرم میگه سامیار با سانیار من دوس ندارم 😢😢
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
من اسم دخترم ساریناس ولی دوس داشتم رامیلا بزارم شوهرم قبول نکرد بعد اسم پسرم هم سورنا دوس دارم با او ...
به نظر من اسمایی که شوهرتون میگه قشنگ تره 😄
دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن . بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان 😘
نمیدونم چرا از اینای ک میگه بدم میار این یار اخرشون منو اذیت میکنه واسه اینکه اسم بچه خواهر شوهرم مهدیاره واسه اون به اونای ک یار داره اخرش الرژی گرفتم