2777
2789
منم اسم دخترمو می خوام  بذارم مهسا

مهسا اسم خواهر منه ۲۴ سالشه به نظرت خیلی قدیمی نیست این همه اسم های به روز و خوشکل 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا اسم خواهر منه ۲۴ سالشه به نظرت خیلی قدیمی نیست این همه اسم های به روز و خوشکل 

نه آخه این اسمای جدید اکثرا اجق وجقه به دلمون نمی نشست . بعدش خب هر اسمی بالاخره یه روز قدیمی میشه مهم اینه که رو بورس باشه بعد از مدت ها . مثلا از اسامی مذهبی فاطمه و مریم خیلی قدیمیه ولی انگار هنوز رو بورسه چون خیلی دیدم میذارن یا مثلا از پسرا امیر علی و امیر حسین و ...

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
محیا یکم قدیمیه بزار مهلا حداقل به روز تره 

مهلا یجوریه.اسم که قدیم جدید نداره...بعضی اسما همیشه مد هستند...بعد ادم باید یه اسمی بذاره که به همه ی دوران زندگی بیاد ...مثلا اسم یه شخص 60 ساله باشه مرسانا مثلا میگم قشنگه😏

من اسم دخترم ساریناس ولی دوس داشتم رامیلا بزارم شوهرم قبول نکرد بعد اسم پسرم هم سورنا دوس دارم با اوتانا ولی شوهرم میگه سامیار با سانیار من دوس ندارم 😢😢

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
😂😂😂ناراحت نشو به خدا معلوم نیس از کحا این اسم یه دفعه باب شده اصلا واقعا معنیش همینه که میگن  ...

منم معنیش دوسدارم میشه پاک و نجیب فرشته کوچولو اسم زن ژیبای یکی از تین قدیمیاس

من اسم دخترم ساریناس ولی دوس داشتم رامیلا بزارم شوهرم قبول نکرد بعد اسم پسرم هم سورنا دوس دارم با او ...

به نظر من اسمایی که شوهرتون میگه قشنگ تره 😄

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
مهلا یجوریه.اسم که قدیم جدید نداره...بعضی اسما همیشه مد هستند...بعد ادم باید یه اسمی بذاره که به همه ...

عزیزم وقتی مرسانابشه ۶۰سال اون اسمای عجیب غریب دیگم ۶۰سالشونه همشون عین هم میشن عین زمان مادرامون که متدربزرگاکبری وصغری و....بودن اماالان نیست دیگه

به نظر من اسمایی که شوهرتون میگه قشنگ تره 😄

نمیدونم چرا از اینای ک میگه بدم میار این یار اخرشون منو اذیت میکنه واسه اینکه اسم بچه خواهر شوهرم مهدیاره واسه اون به اونای ک یار داره اخرش الرژی گرفتم