2821
2789
خوش به حالت که یه همدم خوب داری,من گیرکردم بایه ادم دیونه بچم داره دیونه میشه این وسط امشب نصف تاپیک ...

الهی بمیرم برات عزیز دلم انشالله صاحب ماه محرم بی بی زینب پشت و پناهت باشه از خدا ناامید نشو به خدا پناه ببر عزیزکم 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش به حالت که یه همدم خوب داری,من گیرکردم بایه ادم دیونه بچم داره دیونه میشه این وسط امشب نصف تاپیک ...

برات ایت الکرسی میونم گلم خدا ب دلت ارامش بده 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
الهی بمیرم برات عزیز دلم انشالله صاحب ماه محرم بی بی زینب پشت و پناهت باشه از خدا ناامید نشو به خدا ...

پناه بردم به ابروی فاطمه زهرا کمک کنه با ابرو ازدستش خلاص شم,اخه خیلی شره دنبال شرمیگرده همش تهدیدمیکنه,دخترم ازش میترسه,میگه مامان بابانیادمنوببره بدون تومیترسم

برا منم بخون تا بابای بچم پیدا بشه خخخخخخخ

چشم 

پناه بردم به ابروی فاطمه زهرا کمک کنه با ابرو ازدستش خلاص شم,اخه خیلی شره دنبال شرمیگرده همش تهدیدمی ...

به غیرت عباس و ام البنین متوسل شو عزیزم رد خوره نداره مخصوصا بانو