2777
2789

ادامه# _تایپیک مطالب قبلی

هیچوقت لازم نیست کسی که به شما احساس خاص بودن نمی‌ دهد را تحمل کنید.

شما شایسته کسی هستید که با شما مثل یک پادشاه یا ملکه رفتار کند.

۶. منفی‌گرایی

البته منفی‌ گرایی بخشی از هر رابطه در زندگی است ولی نباید به آن در مقابل مثبت‌ گرایی اولویت داد.

داشتن نگرش منفی در زندگی منجر به داشتن افکار منفی و در نهایت ذهنی منفی خواهد شد.

کسانی که روی نقاط منفی مسائل تمرکز می‌ کنند معمولاً انرژی کمتری دارند، دیگران را به خاطر مشکلاتشان مقصر می‌ دانند.

به طور کلی، افراد جالبی برای معاشرت نیستند.

هیچوقت با کسی که تا این اندازه منفی‌ های زندگی را می‌ بیند نمانید چون شما را هم به راه خود خواهد کشاند.

۷. عدم دسترسی احساسی

طرف ‌مقابل شما باید همیشه از نظر احساسی در دسترس شما باشد، در غیر این صورت نمی‌ توانید یک رابطه موفق با او داشته باشید.

اگر احساس نا امنی کند!

یا برای ابراز احساساتش خجالت بکشد!

یعنی مشکلات عمیقی دارد که قبل از وارد شدن به یک رابطه باید به آنها رسیدگی کند.

۸. کسی که به حرف‌ هایتان گوش نمی‌ دهد

هر دو شما باید برای حرف زدن صادقانه و آزادانه با هم احساس راحتی کنید.

اگر طرفتان از آن دسته افراد است که فقط خودش حرف می‌ زند به طوری که شما احساس می‌ کنید عقاید و افکار شما هیچ اهمیتی ندارد، یعنی برای شما به عنوان یک انسان ارزشی قائل نیست.

۹. کسی که از رویاها و اهدافتان حمایت نمی‌ کند

وقتی نوبت به آرزوها و اهدافتان می‌ رسد، طرفتان باید بخواهد ۱۰۰٪ از شما حمایت کند.

هیچوقت نباید کسی را که به جای تشویق شما در راه رسیدن به اهدافتان، به شما حسادت می‌ کند و موفقیت‌ های شما را دست کم می‌ گیرد، تحمل کنید.

۱۰. بی‌ مسئولیتی

و آخر اینکه نباید هیچوقت کسی که تمایلی به زیر بار مسئولیت رفتن ندارد را تحمل کنید.

مسئولیت‌ های افراد بزرگسال به هیچ وجه شوخی نیست.

هر کس باید بتواند میزانی از مسئولیت‌ها و وظایف زندگی را بر عهده بگیرد و برای همه چیز به شما تکیه نکند.

بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز  من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه

بعدا میام میخونم😁

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدا میام میخونم😁

حتما😜

بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز  من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه
همه رو نخوندم  ولی خدایی مگه خونه بابام بهم حس خاص بودن میدادن ؟یا به حرفام همیشه گوش میدادن&n ...

عزیزم توی قران هم گفته ما زن وشوهر رو برای آرامش هم قرار گذاشتیم!نگفته پدرت نگفته مادرت نگفته برادر خواهر عمه وهرکی!شاید خانواده پرجمعیتی بودید ونمیشد اونطور که باید بهتون رسیدگی کنن میدونید که نفرات وتعداد زیاد کیفیت میاد پایین!همینکه فرستادن درس بخونید و بالغ وبدون نقص بزرگ بشید آخر محت وتوانشون بوده!

واما الان شوهرت فقط مال خودته

موظفه نیاز روحی جنسی عاطفی وخلاء تورو رفع کنه وپر!

همنطور که خودتن موظفی از هرلحاظ نیازهاشو برطرف کنی نیاز به اقتدار غردر نردونگیش عاطفیش حس امنیت و..‌ 

ووقتی اون برات اینکارو نکنه قرار نیست یک غریبه انجام بده!!!!

مگه ازدواج فقط خوداک پوشاک سرپناه ورفع نیاز جنسیه؟؟؟ همسرت موظفه که تمامیه نیازهای عاطفی تورو رفع کنه معلومه خاص هستی چرا اگر نبکدی اون انتخابت نمیکرده مهمه تو چشم طرف خاص بودنمون!

بهتره خیلی با آرامش درمورد نیازها وخواسته ها با همسرت صحبت کنی گلم،اون که علم غیب نداره بدونه