خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
اومدیمتو عروسی تا اخر شب اینقدر ناراحت بودمکه کلا تو خودم بود از جامم بلند نشدم بعد خداحافظی کردم با عروس و داماد اومدم بیرون دیدمشوهرم نیست پرسیدم شوهرمکجاست؟گفتن همینجور که اومده برگشته رفته شامم نخورده
همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست
خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
اومدمخونه میبینم تازه رسیده به پارکینگ و به من الکیگفته خونهام.اومدیم تو خونه لباسام رو عوض کردم صورتمو شستم دیدم داره میره سمت یخچال گفتم اگه گرسنه ای یه چیزی واست درست کنم..
هرچی گفتم بابا من مگهعلمغیب دارم که تو پا شدی رقتی شاممنخوردی بجای اینکهمن ازتناراحت باشم که بدون اینکه به من بگی ول کردی رفتی فکرنکردی من با چی بیام تو ناراحتی؟خب یه خبز میدادی واست شاممیگرفتم
میگه من ازت نمیگذرم خدا لعنتت کنه منم گفتم خدا تو رو لعنت کنه که روز خوش واسمنذاشتی خستم کردی خدا جای حق نشسته بهتر میدونه کیمقصره خودش جواب مقصر رو بده