2777
2789

یه زشت منو لایک کنه😨

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

اومدیم‌تو عروسی تا اخر شب اینقدر ناراحت بودم‌که کلا تو خودم بود از جامم بلند نشدم بعد خداحافظی کردم با عروس و داماد اومدم بیرون دیدم‌شوهرم‌ نیست پرسیدم شوهرم‌کجاست؟گفتن همینجور که اومده برگشته رفته شامم نخورده

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زدم به شوهرم میگم‌کجایی میگه خونه میگم ماشینو چجوری بردی؟میگه دوستم اومد کشیدیم‌بردیمش ..

بدم میاد از عروسی هایی که میگن غذا تمام شده😨

والا..

غذای عروسی که نباید تموم بشه😩

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

جات گذاشته میخاستی واسش غذا هم ببری؟ بیخیال بابا اونم اعصابش خورد بوده دیگه  

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

میدونستم‌بخاطر ماشین‌عصبیه هیچی نگفتم سوار‌ماشین‌خواهرشوهرم شدم گفتم‌منو برسونین تو راه خووهر شوهرم‌ بهش زنگ‌زد گفت‌ما رفتیم واست غذا بگیریم گفتن‌غذا نیست من‌پلو مرغ دارم‌ تو خونه‌میدم‌زنت بیاره برات که گفت‌نه من اعصابم‌خورده اگه‌غذا هم‌باشه نمیخورم الکی نده بیاره

اومدم‌خونه میبینم تازه رسیده به پارکینگ و به من الکی‌گفته خونه‌ام.اومدیم تو خونه لباسام رو عوض کردم‌ صورتمو شستم دیدم داره میره سمت یخچال گفتم اگه گرسنه ای یه چیزی واست درست کنم..

شروع کرد داد زدن که خدا لعنتت کنه تو پستی تو بی معرفتی رفتی نشستی کوفت کردی غذا یه زنگم‌به من‌ نزدی

هرچی گفتم بابا من مگه‌علم‌غیب دارم که تو پا شدی رقتی شامم‌نخوردی بجای اینکه‌من ازت‌ناراحت باشم که بدون اینکه به من بگی ول کردی رفتی فکر‌نکردی من با چی بیام تو ناراحتی؟خب یه خبز میدادی واست شام‌میگرفتم

اصلا گوش نمیداد فقط فحش داد بعدشم‌بحث رو کشوند به اینکه من‌نمیتونم اجاره خونه بدم و از این‌حرفا منم‌گفتم‌قبل اینکه زن‌میگرفتس فکرشو میکردی 

میگه من ازت نمیگذرم خدا لعنتت کنه منم گفتم خدا تو رو لعنت کنه که روز خوش واسم‌نذاشتی خستم کردی خدا جای حق نشسته بهتر میدونه کی‌مقصره خودش جواب مقصر رو بده