2777
2789
عنوان

بیاید هرسوالی دارید بگید بقیه جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 50 پست
خوب کدوم کشور کجا...  معمولا باید یا سرمایه گذاری کنی یا خونه بخری.  زیر دویست هزار دلار ن ...

دویست هزاردلار برای ما به پول ایرانی چقدره؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
بنظرتون کف خونمونو چی کنم؟ سرامیک چه رنگی؟ سنگ خوبه؟؟؟ البته نه سنگ خیلی گرون

یه سری‌سرامیکا هستن شبیه پارکتن ، به نظرم اونا خوشگلن 

شبیه پارکته ولی قیمتش مناسبه 

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون همه اول ازدواجشون خوشبختن؟؟؟؟ نمیشه اول ازدواج اونطرفو شناخت که ادمه خوبیه یا بد ؟؟؟ تازه اگ ...

بله بنظرمن همه اول ازدواج چون شور وهیجان از دونفره شدن دارن باهم خوبن ولی یه مدت که همه چی به حالت نرمال رسید ممکنه اخلاقهایه منفیه زوجین معلوم بشه برایه ازدواج واقعا آشنایی قبلش خیلی مهمه البته من دوستیو قبول ندارم چون باعث احساساتی تصمیم گرفتن میشه ونقاط ضعف طرف مقابلو بااحساسات نمیشه دید ولی توازدواج سنتی با ۳الی ۶ماه آشنایی و مراوده دوخانواده این شناخت حاصل میشه وتصمیموراحترمیکنه 

دانشمندا کشف کردن اول مرغ بوده.  چون تخم مرغ برای رشد ی انزیمی لازم داره فقط تو بدن مرغ ساخته م ...

یعنی ماازنسل دایناسورها تو حیاطمون داریم😦😲

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
برای اقامت به کشور دیگه چقد لازمه هزینه کرد؟

بستگی داره چجوری بخوای اقامت بگیری

اقامت کاری داریم

تحصیلی داریم

سرمایه گذاری داریم

پناهندگی ام هست که دیگع آخرین راهه

کاری و تحصیلی کم هزینه ترینان

اینکه کدوم کشورم باشه مهمه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

بنظرتون همه اول ازدواجشون خوشبختن؟؟؟؟ نمیشه اول ازدواج اونطرفو شناخت که ادمه خوبیه یا بد ؟؟؟ تازه اگ ...

اول زندگی اکثرا خوشبختن ولی دغدغه های زیادی هم  هست

زندگی وخوشبختی و عشق واقعا صبر و حوصله و هنر میخاد

که یه جاهایی صبور باشی

محبت کنی

تمام قولایی که اول زندگی داده شده زن وشوهر باعشق انجامش بدن و... اگه اینجوری باشه که همیشه خوشبختی

بحث شناخت،بنظرمن تابایکی زیر سقف نری خوب نمیشه شناخت کسیو بعنوان شریک زندگی

و الانم مخصوصا تواین دوره زمونه ۱۰روزه برای شناخت کافی نیس

حداقل باید رفت امدهای خانوادگی باشه

چرا من انقد بدشانسم؟

چون بخودت تلقین میکنی

همین جمله رو برعکسشو بگو ببین چقدر خوش شانس تر میشی

بستگی داره چجوری بخوای اقامت بگیری اقامت کاری داریم تحصیلی داریم سرمایه گذاری داریم پناهندگی ام ...

اقامت کاری چجوری میشه؟

مگه حتما باید از خدا بترسن؟پس انسانیت کجاست؟ 

تو دلایل توضیح دادم چطور پا رو انسانیتشون و وجدانشون میذارن. 

من تو رفتارشون زیاد دقت کردم. 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
بله بنظرمن همه اول ازدواج چون شور وهیجان از دونفره شدن دارن باهم خوبن ولی یه مدت که همه چی به حالت ن ...

ممنونم عزیز دلم اره واقعا همینطور با ده روز اصلا نمیشه طرفو شناخت ایشالله که همه ی جوونا خوشبختو عاقبت بخیر بشن موفق باشی گلم