2777
2789
منم تنبلی دارم. ولی چون گفتن ای وی اف .ترسیدم و رفتم گیاهی .گرده لقاح و ژل رویال داده که بعد پریود ب ...

انشالا.خدا برای هرکسی ی زمان خاص تعیین کرده ک بچه دار بشیم پس امیدمون بخودش باشه.ما رو هم بی نصیب نکنه از لطفش.امیدت بخدا

اللهی نگاهی...👫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ عالی.مبارکت باشه.سایز فولیکولتون چتدبود؟کی متوجه بارداریتون شدین

۱۴ روز بعد امپول بی بی هاله انداخت روز ۱۱ سیکلم یه فولیکول۱۸ بود یکی ۱۵، که دو روز بعدش آمپول زدم

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
۱۴ روز بعد امپول بی بی هاله انداخت روز ۱۱ سیکلم یه فولیکول۱۸ بود یکی ۱۵، که دو روز بعدش آمپول زدم

چ عالی.منم روز۱۲سیکلم رفتم سونو ۳تا فولی داشتم.۱۴و۱۶و۱۷.روز۱۳هم امپول زدم.حالا منتطرم امروز روز۱۵م سیکلمه.شما بعد چند وقت نتیجه گرفتین؟

اللهی نگاهی...👫
چ عالی.منم روز۱۲سیکلم رفتم سونو ۳تا فولی داشتم.۱۴و۱۶و۱۷.روز۱۳هم امپول زدم.حالا منتطرم امروز روز۱۵م س ...

انشاالله که با همون سه تا فولیکول باردار میشین، من دو دوره کلومیفن و hmg مصرف کردم دوره سوم کلومیفن با hcg ،که اولین بارم بود  hcg  تزریق میکردم که همون ماه باردار شدم الان پسرم ۴ ماهشه

انشاالله که با همون سه تا فولیکول باردار میشین، من دو دوره کلومیفن و hmg مصرف کردم دوره سوم کلومیفن ...

ممنونم.اللهی آمین خدا از زبونت بشنوه.منم۲دورس لتروزول میخورم و این دوره اولین باره ک اچ سی جی زدم.خدا کمکم کنه.بنطرتون سایز فولیکولم بیشتر شده از روز۱۲ ک سونو دادم تاروز۱۵؟

اللهی نگاهی...👫
ممنونم.اللهی آمین خدا از زبونت بشنوه.منم۲دورس لتروزول میخورم و این دوره اولین باره ک اچ سی جی زدم.خد ...

حتما زیاد شده