2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشیده نگین لفظ زشتیه من میخوام تا آخر عمر مجرد بمونم

واقعا 

شنیدن این لفظ از یه خانم براهمجنسش خیلی زشت وتاسف داره

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

چرا اینجوری میگی شاید یکی به مشکل خورده واسه ازدواج و ازدواجش گره خورده کاش بتونیم به هم دیگه دلگرمی ...

واااا عزیزم خب سوال کردی  اونم نظر خودشا گفت...انتظار نداری که همه چیزی رو بگن که تو میپسندی که...نگفتی دلداری بدین که...گفتی نظر بدین

😳

ادمها با هم‌ متفاوتن ظرفیتشون هم متفاوته ممکنه یک نفر ۱۵ سالگی بتونه یه زندگی رو اداره کنه یکی تا پنجاه سالگی هم نتونه متوسط رو بگیری سن سی سالگی برای ازدواج اکثریت مناسبه

نه خیر هیچ سنی برای ازدواج دیر نیست؛ به سن و حرف مردم اهمیت نده، فقط هر زمان که آدم خوبی اومد تو زندگیت ازدواج کن.

مثلا خاله ی من ۳۷ ساله شه ولی هنوز مجرده چون به پستش آدم خوبی نخورده. 

یا دختر خاله مامانم ۳۴ ساله شه تازه داره ازدواج میکنه.

هیچ وقت این فکر قدیمی رو نکن که زود ازدواج کنی وگرنه میترشی ؛ هر چی آدم سنش بالاتر میره پخته تر میشه و این طوری بهتر انتخاب میکنی و توی زندگیت به مشکل بر نمیخوری 

نه بابا دیر چیه  تو فامیلای ما که فقط ازدواج بالای ۳۰ رو قبول دارن     خوبه دیگه اد ...

مرسی عزیزم چقدر انرزی مثبت امروز خیلی ناراحت بودم تو این چند ماه خیلی مشکلات زیادی واسم پیش اومد واقعا نابودم

سنت خوبه بابا هرکی گفت چرا ازدواج نکردی ؟(بگو تا ۲۲و ۲۳ سالگی درگیر درسم بودم بعدش هم مشغول به کار شدم و مشغله ی کاریم بهم اجازه ی فکر کردن به این موضوع رو نمیده )سیاست داشته باش دخی😁

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖

دیر نیست ولی مناسبه . 

بیشتر از این بشه به شخصه مورد قبول من نیست .البته ازدواج تو سن پایین هم دوست ندارم ،هرچیزی وقت خودشو داره .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
خاله من ماه پیش 42 سالگی ازدواج کرد

سنتی بود ازدواجش ؟قبلشم خواستگار داشت؟

تیکر بارداری نیست.درسته الان روزهای خوبی رو نمیگذرونم درسته الان دنیا به کامم نیست از خیلی جهات درسته الان دوران سختی رو میگذرونم ولی بدون به امید صبح روشن میجنگم  تا از این روزها بگذرم اندکی صبر سحر نزدیک است .میرقصانم زندگی را به ساز خودم
دیر نیست ولی مناسبه .  بیشتر از این بشه به شخصه مورد قبول من نیست .البته ازدواج تو سن پایین هم ...

دقیقا نظر منم همینه ولی واقعا من تلاش خودمو کردم هیچ جوره قسمت نشد که نشد