2777
2789
عنوان

کمکم کنین😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 68 پست
یجوری برخورد کرد انگار از ی پسر غریبه باردارشدم

ببخشید ولی از بی لیاقتی خودته وقتی خودت میگی میترسم ال بل دارم گریه میکنم جمع کن بابا به جای خوشحالی نشسته گریه میکنه که به حانوادم چجوری بگم.شوهرت چجوری باهات زندگی میکنه وقتی اینقدر از خانوادت ترس داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایاااااااا،چه حرفااااا ول کن این حرفای خاله زنکی و،اگه زندگیت خوبه و شوهرت و دوست داری و قصد بچه ...

زندگیمون گوش شیطون کر خوبه

تهرانیم خونه ماشین خداروشکر کارشوهرم

نمیدونم این چ کاریه میکنن باهام

زیادی بزرگشون میکنی.بگو همسرم دوست داشت خودمم هم موافق بودم.خیلی اجازه دخالت میدی ظاهرا.کلی من تو خونه ت نیستم اگه خیلی شرایطت بد میشه بگو رفتم دکتر گفته چه میدونم تنبلی تخمدان داری بهتره زودتر اقدام کنی وگرنه بعدا سخت میشه

وااا استارتر به هیچکس کارای خصوصیت وزندگیت ربطی نداره حتی پدرومادرت چه برسه به خواهرت حالا وااای من جات بودم دهن این خواهرو جر میدادم..مگه قراره طبق میل اطرافیانت کار کنی؟؟ پس چرا ازدواج کردی میموندی خونه پدرت طبق میل اونا کار میکرد ..والله

زیادی بزرگشون میکنی.بگو همسرم دوست داشت خودمم خموافق بودم.خیلی اجازه دخالت میدی ظاهرا.کلی من تو خونه ...

اره باید جمعو جور کنم خودمو یجوری

درآخر خاهرم پیام داد ک اگ نگهش داری با سیسمونی نمیدیم دستمون خالیه

درحالی ک من بخدا توقع ی دس لباسم ندارم ازشون و پول سیسمونیو کنار گذاشتم

اصلا منطقی نیستن اخه الان ب قضیه طوری نگاه میکنن ک انگار خلاف کردم

خب اهمیت نده.همین خواهرت چند صباح دیگه عروسی کنه زود بچه دار شه جلوی همتون وایمیسه بعد تامیک میرنی خواهرم که فلان روز با من برخورد بدی کرد حالا خودش زود رفته باردار سده و همش حرص خواهی خورد.زندگی خودتو بکن.درگیر حرف اونها نباش ببینن محکمی کوتاه میان

توروخدا سقطش نکنیا گناه داره بخدا مگه تو بخاطر مردم و حرف مردم داری زندگی میکنی ک الان با حرف مردم همچین کاری کنی؟؟بابا شوهرته شرعی و قانونیه مگ خلاف کردی؟؟این دیگه چ مدلیشه بخدا سردرنمیارم بچتو نگهدار کاری نکن ک وقتی خاستی وهرچی نذر و دعا کردی دیگ خدا بهت نده مگ وقتی بچه دار نشی و این دکتر و اون دکتر بری بقیه میان یکاری کنن برات ک حتما حامله بشی و بدرد دلت گوش بدن مگ اون موقع کسی درکت میکنه و دستتو میگیری ک الان بخاطر حرفشون میخای اینکارارو بکنی؟؟؟وای خدایا توبه ب درگاهت

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
اره باید جمعو جور کنم خودمو یجوری درآخر خاهرم پیام داد ک اگ نگهش داری با سیسمونی نمیدیم دستمون خالی ...

عحب.ببین به خواهر کوچیکت چقدر رو دادی برات تصمیم میگیره.واقعا خودتو جمع کن.بچه مامان ضعیف نمیخواد‌پس فردا تو سر بچه ت هم میزنن

اره باید جمعو جور کنم خودمو یجوری درآخر خاهرم پیام داد ک اگ نگهش داری با سیسمونی نمیدیم دستمون خالی ...

چن سالتونه؟

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

چه حرفا انگاری خواهرت قراره خرج بچتو بکشه..آفرین استارتر سقط نکنیااا که بعدا خدا یقتو لدجور میگیره..یه نفر میبینی سقط میشه بچه اش اون حالا میگیم اتفاق بوده ولی سقط عمدی خیلی بده خیلییی..خواهرتم بزار وز وز کنه برای خودش ببینیم به کجا میرسه بخدا احترام اینجور آدمارو داشتن گناهه بس که ظالمن😐ببخشیدا استارتر واقعیتو گفتم ازمن به دل نگیری یعنی چی آخه سقط