2777
2789
لعنت ب دلم    

اوففف وقتی دو روز دیگه به خفت و خاری افتادی میفهمی. ادم یه گربم 1 سال هر روز ببینتش بهش عادت میکنه.شاید اولش سخت باشه این جدایی اما فراموش میشه باور کن به بدبختیش نمیارزه.

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا چن روز پیش اینطور بودم.فقط باشگاه خونه.هرلحظه عکس میدم‌گزارش میدم.لطفا شما ها بمن بگید چ برخوردی ...

ببین اصلا طبیعی نیس ک بعد یسال هنوز ازت لحظه ب لحظه گزارش میخاد حتی عکس و انقد راحت ب روت میاره ک شک داره

اشتباهه خودته از اول نباید بهش این اجازه رو میدادی ک بت شک کنه

باید بار اول ک از شک و گزارش و عکس و اثبات حرف زد باهاش جدی برخورد میکردی و اجازه نمیدادی یکسال تو شک و کنترلش بسر ببری

حالا الانم دیر نشده

بهش بگو من یساله باتوم،همه جوره باید شناخته باشیم مگ حتی یبار تو این سال ک ثانیه ب ثانیه ش کنترلم میکردی پامو کج گذاشتم ک تو نمیخای دست از شکت برداری؟هیچ پیش خودت فکردی چقد بهم برمیخوره ک هنووووز بعد یسال بهم اعتماد نداری؟من براخودمو شخصیتم احترام قائلم،تاکی میخای با شکات و پرسشو پاسخات ب شخصیت من توهین کنی؟

بگو یا مشگلتو خودت حل کن یا باید بریم پیش مشاور. وگرنه من یدرصدم بااین شرایط زیر بار ازدواج نمیرم. ازدواجی ک توش اعتماد صدرصد نباشه بدرد نمیخوره

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
ببین اصلا طبیعی نیس ک بعد یسال هنوز ازت لحظه ب لحظه گزارش میخاد حتی عکس و انقد راحت ب روت میاره ک شک ...

این چن روز تنهایی بهم‌کمک کرد انقد قوی شم تا بتونم همه اینحرفاتو بهش بگم.و امروز ک زنگ میزنه حتما میگم.من زیادی مطیع بودم ک اینطور ازارم میده ب این کاراش

این چن روز تنهایی بهم‌کمک کرد انقد قوی شم تا بتونم همه اینحرفاتو بهش بگم.و امروز ک زنگ میزنه حتما می ...

یکبار ک همینقدر جدی و محکم باهاش حرف بزنی درست میشه. و البته رو تحکمت بمونا

نزار ختی یبار دیگ با شکاش بهت توهین کنه

واسه خودت ارزش قائل شو مهربون

نزار خیلی راحت هرطور ک میخاد باهات برخورد کنه

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤