2777
2789
عنوان

واسه وسواس نذر نکردین که خوب شین؟

965 بازدید | 44 پست

سلام چند ساله وسواس فکری و عملی داشتم  عملیه خیلی بهتر شده فکریه هنوز هست  دارو هم گرفتم خوب بود روانشناس مشاوره روانپزشک همه کار کردم دیگه خستم اگه نذری جواب گرفتین بگید انجام بدم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو خوب نبود زیاد اشتباه تایپی شده

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
نذر کمک نمیکنه دارو باید دریافت کن

دارو به دردم نخورد میگم که عوضشم کردم یکی دیگه کرفتم اونم خوب نبود

دارو به دردم نخورد میگم که عوضشم کردم یکی دیگه کرفتم اونم خوب نبود

همین جوریه هی دارو عوض میکنن تا یکیش جواب بده مادشوهرمن وسواس داره 

وصله نمی شود دگر این دوهزار و یک تَرَک هی همه شب بند مزن چینی دلشکسته را@
همین جوریه هی دارو عوض میکنن تا یکیش جواب بده مادشوهرمن وسواس داره  

هی ویزیت هی دارو بی نتیجه..... سوای اون حس بدی که ادم حس میکنه روانیه  هی  دنبال روان پزشکو قرص اعصابی که یک چیزو درست میکنه  صدتارو خراب 

گلم واسه وسواس نظر نمیکنن میرن پیش مشاور

تورو خدا به خودتون بیاید!

التماس_تفکرررر#  

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

عزیزم چند تا راهکار دارم خودم انجام میدم اوکیه

البته من ندارم وقتی باردارم پیش میاد

ببین هیچ وقت نباید گشنه بمونی

اگه ضعف کنی بعد جیزی بخوری فایده نداره باید قبل ضعف کردن بخوری

حتما مکمل بخور کمبود امگا ۳ کلسیم و ... میتونه این مشکلو ایجاد کنه

گوشت فقط گوسفندی بخور

دستورات دکتر کرد افشاری برنامه طبیبو دتن کن هم مذهبی داشت هم تغذیه ای

مثلا میگفت با زعفران سوره انشزاحو بنویسید ۴۰ روز بخورید خوب میشید با میگفت انجیرو توی گلاب خیس کن ناشتا بخور

ایمارو من امتحان نکردم اون میگفت

بعدم چیزای سودا زا بزن توی نت بخون و اونارو نخور

ضمنا سعی کن از بحران مالی بدور باشی چون مشکل مالی میتونه وضعیتتو تشدید کنه البته روحی هم همینطور

مثلا جایی مجبور به انتخاب بشی 

وقتی میری مغازه مثلا اگه آبمیوه حاصی مد نظرت هست و اون طعمو نداره سخت گگیر عمدا طعم دیگه رو بردار و بخور و با خودت بگو تا ابد که نیست فردا خواستم بخرم طعم مورد علاقمو میخورم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
هی ویزیت هی دارو بی نتیجه..... سوای اون حس بدی که ادم حس میکنه روانیه  هی  دنبال روان پزشک ...

پیش مشاور خوب و درست باید بری

کدوم شهری؟ یه مشاوریو میشناسم برای وسواس که چند جلسه ای خوبت میکنه خیلیا نتیجه دیدن پیشش

رخش گاری کشی میکند!..رستم، کنار پیاده رو سیگار میفروشد!..سهراب، ته جوب به خود میپیچد!..گرد آفرید از خانه زده بیرون!..مردان خیابانی برای تهمینه بوق میزنند!..ابوالقاسم برای شبکه ی سه سریال جنگی میسازد!..وای..موریانه ها به آخر شاهنامه رسیده اند...!  

بعدم من دیدم فللوکستین میخورن من دیدم داروهای دیگه خیلی سخت بشه تنظیم کنه فلوکستین خوبه دیگه نمیدونم دکترت بهت چی داده کلی لطفا سزخود نخور یا قطع نکن

حتما هم دکتر اعصابت خوب باشه چون دکتر بیخود حیلی اذیتن میکنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
گلم واسه وسواس نظر نمیکنن میرن پیش مشاور تورو خدا به خودتون بیاید! التماس_تفکرررر#  

ننوشتم مگه! اصلا خوندی متنمو

واسه وسواس فکری فقط باید فکرتو درمان کنی اونم نه با دارو،خودت باید به خودت کمک کنی

یادمه نوجوون بودم بدون اینکه بدونم دچار وسواس فکری شده بودم.سر راه مدرسه میگفتم اگه از روی فلان کاشی رد نشم برای فلان عضو خانوادم اتفاق بدی میفته کلی راه برمیگشتم و رد میشدم، وقتی با کسی صحبت میکردم هزار بار تو ذهنم حرفایی که بینمون رد و بدل شده رو تکرار میکردم و هی میگفتم چرا این حوفو نزدم چرا اون گفتم،واسه غسل و وضو و نماز که دیگه نگم واقعا داشتم به مرز جنون می رسیدم و البته حالا میدونم زمینه ژنتیکی هم داشتم.

تا اینکه تصمیم گرفتم هروقت همچین فکرایی از سرم رد شد فقط بگم بی خیال و سریع ازش رد بشم بهش فکر نکنم و اون کارو انجام ندم

آسون نبود ولی دیدم وقتی از روی اون کاشی رد نشدم هم اتفاقی برای کسی نیفتاد و دیگه کم کم برام عادی شد