2821
2789
عنوان

سحرخیزا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عادتی که داره میاد تو اتاق میبینه خوابم مبگه خوابی؟؟ خب منم بیدار میشم  اعصابم خورد میشه د ...

قشنگ معلومه ازبیخوابی عصبی شدی

حق داری منم کسی ازخواب بیدارم کنه کفری میشم

حالا شوهرمن مثلادنبال یچی میگرده صبحه میدونه کجاس100 باربرداشته باز منوصدامیکنه میگم فلان جا میگ نیس حالانمیگرده ها بعدمنوبیدارمیکنه ک براش پیداکنم منم میرم میبینم جاوچشمه هرهر میخنده ب قیافم

میخوام سرموبزنم ب ستون

توام خوبی کی به کیه!
قشنگ معلومه ازبیخوابی عصبی شدی حق داری منم کسی ازخواب بیدارم کنه کفری میشم حالا شوهرمن مثلادنبال ی ...

قبلا صبحا که میرفت سر کار وقتی میرفت دوش بگیره ۷ صبح صدا میزد حوله م رو بیار 

بعد دعواش کردم خو چرا حولتو با خودت نمیبری 😐😐😐

از وقتی خودمم میرفتم سر کار من زودتر بیدار میشدم همممممشو تلافی کردم دلم خنک میشد

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
موفق باشی خسته نباشی  

چه خسته ای آخه کاری نمیکنم تا خسته بشم😂😂

فعلا کاری نیست اصلا تا خسته بشم🤪

باید یه فکر اقتصادی پشت این حرکت باشه دیگه که نیست

الان من اومدم تمام برق های راهرو و دفترم رو روشن کردم

کولر رو روشن کردم

هزینه رفت و برگشت 

اون خستگی مسیر و بیدار شدن

حالا من میدونم کاری ندارم سیستمم خاموشه خیلیا بیخود روشن میکنن

اینا همش هزینه ست دیگه 

بهشون میگیم نمیخوایم این حقوقو پنج شنبه ها هیچ اداره ای باز نیست تعطیل کنین

عملا کاری هم باشه که انجام بدیم نمیتونیم انجام بدیم چون کانال های ارتباطی مون بسته ست 

عقل ندارن که

فکر میکنن فقط به نفع خودمون حرف میزنیم بیخود پنج شنبه رو کاریش کردن 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

پریودم، از درد پریودی پا شدم، کاچی درست کردم،  دم نوش اویشن خوردم و یه قرص. دیروز خونه تکونی داشتم انقد خسته ام، دختر عموم زنگ زد بیاد گفتم تمیزکاری دارم نیا، ولی ول کن نیست، الان دارم فکر میکنم زنگ بزنم بهش چی بگم که نیاد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز