2821
2789
عنوان

کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 35 پست
عزیزم منم داشتم کسیو که به هر دلیلی نشد بهم برسیم،سه چهار سالم می‌خواستیم همو،منم فکر میکردم اگر نشه ...

عزیزم شاید حق با تو باشه اما فکر میکنم با این خاطره بدی که قراره مهیشه همراهم باشه یا اینکه بعدها قرار باه اونو کنار کس دیگه ای تحمل کنم نمیدونم قراره زندگیم چجوری باشه من همیشه دختر شادی بودم نمیدونم دوباره میتونم بخندم

عزیزم شاید حق با تو باشه اما فکر میکنم با این خاطره بدی که قراره مهیشه همراهم باشه یا اینکه بعدها قر ...

منم شرایط تورو داشتم،فوق العاده شاد بودم و بعد این اتفاق،ی مدت خیلی بهم ریختم ولی دیدم دارم از خودم تقاص اشتباهی رو میگیرم که انجام ندادم،زندگی رو حروم مردم الکی برای خودم ،بعد ی سال همون دختر شاد سابق شدم ،شک نکن اگر نشه خدا بهترین برات درنظر گرفته ،مثل الان  خودم که کسی وارد زندگیم شده که انگار قبل اومدنش،عاشقی رو تجربه نکردم اصلا⁦♥️⁩⁦♥️⁩

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حرص نخور و صبر داشته باش مطمعن باش با صبر همه چی حل میشه عزیزم...ما ۴ سال دوست بودیم الانم ی سال ...

مرسی که بهم امید دادی عزیزم اما دست خودم نیس فکر میکنم وقتی اینقدر به هم نزدیکیم در حالی که مال هم نیستیم اونم به خاطر ادمایی که  درک نمیکنن دوست دارم گریه کنم

عزيزم خونوادت خير و صلاح تو رو ميخوووان...٩٩ درصد اين حسّا واقعى نيست و زود گذره،با خودت ميگى اگه بهش نرسم يه عمر تو دلم ميمونه ولى واقعا اينطورى نيست.من خودم تجربشو داشتم خداروشكر ك به حرف خونوادم گوش دادم وگرنه الان صددرصد طلاق گرفته بودم

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
منم شرایط تورو داشتم،فوق العاده شاد بودم و بعد این اتفاق،ی مدت خیلی بهم ریختم ولی دیدم دارم از خودم ...

من قبل این قضیه شاید صد بار فکر میکردم عاشق شدم حتی تا پای ازدواجم پیش رفتم اما شاید این حسم واقعا عشقه نمیدونم شاید چند سال بعد اومدم تاپیک زدم که من اشتباه کردم این عذاب اوره که نمیدونی چی درست و واقعی هست 

مرسی که بهم امید دادی عزیزم اما دست خودم نیس فکر میکنم وقتی اینقدر به هم نزدیکیم در حالی که مال هم ن ...

من سر این قضیه ها ۱۲ کیلو کم کردم...میفهممت اما اخرش کوتاه میان مطمعن باش ...فقط ن تو ن عشقت پا پس نکشین درست میشه...من ک تا سرحد روانی شدن رفتم از بس فک میکردم اگه نزارن چی میشه...بابامم ک بحثش جدا هنوز ک هنوزه داره اذیتمون میکنه😂😂😂اما خب ای سختیای ک باید بکشی تا قدر عشقو بیشتر بدونی...

من قبل این قضیه شاید صد بار فکر میکردم عاشق شدم حتی تا پای ازدواجم پیش رفتم اما شاید این حسم واقعا ع ...

دلتو بسپاری بخدا خودبخود خودش راهور باز می‌کنه برات عزیزم

از خود خدا بخواه ، از خودش و از صمیم قلبت ، ببین چطور غیر ممکن ترین رویاهات رو تبدیل می‌کنه به خاطراتت...اگر دلت لرزید،برای آرزوهای منم ی دعا کن لطفا⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من سر این قضیه ها ۱۲ کیلو کم کردم...میفهممت اما اخرش کوتاه میان مطمعن باش ...فقط ن تو ن عشقت پا پس ن ...

امیدوارم اینقدر خوشبخت بشین که بقیه خجالت بکش از اینکه سنگ جلوی پاتون گذاشتن 

میدونی این اذیتم میکنه که من دراین مورد با کسی درد و دل کردم و اون به من اومیدواری داد اما بعد فهمیدم که اون داره یه کارایی میکنه که ما به هم نرسیم

عزیزم دو ساله به نظرت زود گذره

دو سال باشه،چهار سال باشه،شيش سال هم باشه  فرقى نميكنه

تو توى ذهنت يه دنياى قشنگ با  طرف مقابلت ساختى،ولى اينكه دنيايى كه تو ذهنت ساختى مثله دنيايى واقعى بشه اگه خيلى خيلى خوش شانس باشى شايد يك درصد باشه...حاضرى واسه اون يه درصد ريسك كنى؟

ميتونم علت مخالفت  خونوادتو بدونم؟

با اون آقا دوستى يا فقط دورادور ميشناسى؟

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
امیدوارم اینقدر خوشبخت بشین که بقیه خجالت بکش از اینکه سنگ جلوی پاتون گذاشتن  میدونی این اذیتم ...

مرسی گلم ایشالا توام بزودی تاپیک بزنی بهم رسیدیم...

وای حرفایی ک میزنی همش منو یاد خودم میندازه ...منم تو این قضیه بیشترین ضربه رو شاید از خواهر خودم خوردم ک قرار بود جاری هم بشیم ...حتی در این حد ک غیر مستقیم بدیمو میگفت پیش خونواده شوهرش و یا حتی میرفت پیش بابامو بدی نامزدمو میگف...اما اخرش به هم رسیدیم چون قسمت هم بودیم

دلتو بسپاری بخدا خودبخود خودش راهور باز می‌کنه برات عزیزم

عزیزم همین یه هفته پیش بیخیال شدم گفتم شاید خدا راضی نیست میخواستم ازدواج کنم با کسی که دوسش نداشتم ولی مورد تایید خانواده بود اما حالم بد بود عذاب وجدان داشتم همش فکر میکردم اگه بفهمه نابود میشه میشکنه حالم بد بود برای ازدواج چند بار استغاره گرفتم همش بد بود بد میود و بهم زدم میدونم خدام پشتمه سپردم به خودش اگه صلاحمه حلش کنه اما وقتی فکر میکنم شاید به صلاحم نباشه ناراحت میشم ام تسلیم امر خدام

مرسی گلم ایشالا توام بزودی تاپیک بزنی بهم رسیدیم... وای حرفایی ک میزنی همش منو یاد خودم میندازه ... ...

منم زن داداشم 

جلوی من میگفت ایشاا... به هم برسین و...

اما ازون طرف به بابام میگه اره قبول نکنین اشتباه میکنید

عزیزم همین یه هفته پیش بیخیال شدم گفتم شاید خدا راضی نیست میخواستم ازدواج کنم با کسی که دوسش نداشتم ...

منم دعات کردم از ته دلم همین الان⁦❤️⁩